|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις θα το παλέψω και αν χρειαστεί κάτι επανέρχομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά να ξέρετε πως τύρφη με αυτή τη μέθοδο θα σας κουράσει
καθώς επίσης έχει και πολλές αυξομειώσεις και αν βάζετε τυρφη εμπορίου θα σας κοστίζει ο κουκος αηδόνι
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω ειμαι της αποψης οτι αργα ή γρηγορα, καποιος που θελει ψαρια μαλακου νερου, θα οδηγηθει στην αντιστροφη οσμωση.
|
|||
|
|||
![]()
όσο πιο πολύ το ψάχνω στο τέλος καταλήγω στις απόψεις σας Τάκη & nazgul και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφού αργά ή γρήγορα όπως είπατε η λύση θα ήταν μονόδρομος, τι το ψάχνουμε παραπάνω πάρτην λέω να τελειώνουμε και σήμερα παρέλαβα το δέμα από την waterwave
Η ερώτηση είναι το ενυδρείο έχει ~65 λίτρα καθαρά και GH βρύσης 15, TDS 237, PH 8, για να κατεβάζω τις τιμές σταδιακά μην έχουμε κανένα θέμα, στα 22 λίτρα της αλλαγής αν κάνω μίξη 50% α/ο + 50% βρύσης (βάση και του τύπου που έγραψε ο delta66) είναι καλά ? Μετά από πόσο διάστημα ξανακάνω αλλαγές μέχρι να φτάσω στα επιθυμητά επίπεδα (για ph 7,2) ? Που θα πάει σιγά σιγά θα τα μάθουμε και αυτά !! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ξεκινήσεις 50/50 αλλά πιο μικρή αναλογία από Α/Ο
πχ 30 ΑΟ 70 από βρύση στην επόμενη αλλαγή 40/60 Μετά 50/50 κοκ για να φτάσεις τη GH εκεί που θες Το Ph θα πέσει μόνο του
|
||||
|
||||
![]()
Οπως τα γραφει ο Τακης. Σιγα σιγα οι αλλαγες. Το ph θα πεσει σταδιακα και οχι γρηγορα, ενω πρωτα πεσει η kh.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τύρφη κηπουρικής VS ενυδρειακή τύρφη | Undertaker | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 52 | 09-11-18 23:29 |
Τύρφη | kospets | Δίσκοι | 4 | 25-01-12 14:57 |
Χύμα τύρφη... | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-10-11 12:01 |
Τύρφη | Krisos | Bettas | 7 | 20-07-10 15:48 |