|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσον αφορα το pH,τα ξυλα μπορουν να το κατεβασουν υπολογισιμα(εως και ενα βαθμο) οταν τα πρωτοβαλεις στο ενυδρειο,εφοσον φυσικα το κομματι ειναι αρκετα μεγαλο.Οσο ομως περναει ο καιρος τοσο λιγοτερη επιδραση εχουν στις συνθηκες του ενυδρειου καθως τα χουμικα οξεα που απελευθερωνουν εξαντλουνται.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εδώ κάνουμε αγώνα να την ανεβάσουμε...
|
||||
|
||||
![]()
εδω και εναμιση μηνα αγορασα ενα τετοιο ξυλο το επληνα το μουλιασα το εβρασα και επειτα απο μερες το εβαλα στο ενυδρειακι μου και εγινε το χρωματακι κιτρινο ,δεν την γλυτωνεις ευκολα εγω μετα απο χρηση ανθρακα και πολλες αλλαγες νερου το ψιλο εφερα στα ισα του(ειχε μεινει λιγο κιτρινο)αλλα οταν σταματισα τισ αλλαγες και εβγαλα τον ανθρακα ξαναηρθε και το ρετρο χρωματακι εαν το συνηθησεις ειναι ομορφουλικο
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν και εγώ έχω μία απορία για ξύλα εδώ που τα λέμε. πήρα και εγώ ένα ξύλο 6-7 κιλά (από water Inn κατάστημα) και το έβαλα σε λεκάνη το βούλιαξα 1 βδομάδα.. τίποτα δεν βούλιαζε, το έβαζα σε νεροχύτες ανανεώνοντας το βραστό νερό τίποτα τώρα το έχω στο ενυδρείο μέσα (1 μήνα) και ακόμα επιπλέει και κολλάει μια μύτη που εξέχει από το νερό σε ένα "δοκάρι" του ενυδρείου. τι να κάνω??? κάποιοι μου είπαν να το βράσω για να βγει ο εγκλωβισμένος αέρας. έλα όμως που δεν ξέρω κανέναν με τόσο μεγάλη κατσαρόλα!!!
240 lt. υπό κατασκευή... προορισμός ΔΙΣΚΟΙ !!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη waylander : 10-03-06 στις 12:50 |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να δέσεις μια πέτρα στο κάτω μέρος της ρίζας (για να μην φαίνεται) χρησιμοποιώντας λεπτή πετονιά. Η ρίζα θα βουλιάξει (λόγω του βάρους). Αν η πέτρα φαίνεται, μπορείς να την θάψεις (μαζί με ένα τμήμα της ρίζας) στο χαλίκι. Όταν περάσει λίγος καιρός, η ρίζα δε θα χρειάζεται πλέον τη "βοήθεια" της πέτρας για να μείνει βυθισμένη στο νερό.
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαριστώ στο ένα ξύλο δούλεψε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προτασεις για υλικα της ελληνικης φυσης? | Πάνος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 17-02-06 09:39 |
Ασπρες κοιληδες σε ξυλο... | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 11-10-04 01:43 |