|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια επιλογή φιλτρου !!! Ίσως η καλύτερη κατ εμε.
Λοιπόν στα καλάθια κατω γεμίζεις βιολογικό υλικό (ελαφροπετρα για μένα) και το τελευταίο πάνω πάνω το αφήνεις με τα σφουγγάρια του. Στο τελευταίο καλάθι που θα βάλεις ελαφροπετρα, βάλε από πάνω του και βαμβακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Α! Μάλιστα! ¶ρα αρκούν τα 2 σφουγγαράκια στα πλαϊνά πάνω για μηχανική? Δεν θέλει κανένα μακαρόνι κτλ.. Έχω δουλέψει μόνο τα eheim classic και με μπέρδεψε λίγο αυτό!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτή την περίπτωση να αφήσω πάλι σφουγγάρι πάνω πάνω στο κέντρο ή να βάλω βιολογικό και βαμβάκι?
Αν εννοείς σφουγγάρι πάλι, να βάλω το βαμβάκι από κάτω του ή από πάνω του? |
|
||||
|
||||
![]()
Από κάτω του ακριβώς, πάνω από την ελαφρόπετρα. Στο προφίλτρο άφησε τα σφουγγάρια όπως είναι (ή αντικατέστησε το πρώτο σφουγγάρι το ψιλότρυπο με ενυδρειακό βαμβάκι). Το ενυδρειακό βαμβάκι, όπου κι αν το βάλεις, να είναι σε λεπτό στρώμα για να μην κόβει την ροή και θα το αντικαθιστάς με καινούργιο σε κάθε συντήρηση του φίλτρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια! Νομίζω με καλύψατε! Ευχαριστώ πολύ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε δεν εχεις δικιο. Μια χαρα λειτουργούν σαν προφιλτρα τα πλαινά σφουγγαρια στο πανω πανω καλάθι.
Δεν χρειαζεται και αλλο σφουγγαρι στο κατω κατω καλάθι. Στα jbl εχω πάρει μάστερ !!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σειρά υλικών σε fluval | Deus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 05-04-16 10:42 |
Σειρά υλικών σε Eheim 2217 | balar1nas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 14-12-14 19:58 |
Σειρά υλικών | tsoum | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-02-12 23:05 |
Ήρθε και η σειρά μου... RIO 300 | theok1200s | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 10-01-10 12:43 |