|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα στο ενυδρειο εχω 2 κλοουν οσελαρις
επειδη ουτε τις φτυνουν τις 2 ανεμωνες που εχω σκεφτομαι να βαλω ενα Premnas Biaculeatus http://aquarium-fish.liveaquaria.com...as-Biaculeatus αν μπει θα υπαρχει προβλημα με τα ηδη υπαρχοντα κλοουν στο ενυδρειο;θα χοσταρει σε καμια ανεμωνη;ή θα δειξει;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 1 buble κόκκινη και μια buble πράσινη. Βέβαια η πράσινη έκανε split και έγιναν 3 μικρότερες.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο άρθρο αυτό Νίκο.
Εντάξει το αν θα μπει στην ανεμώνη είναι και θέμα ψαριού. Εμένα αυτό που με προβληματίζει πιο πολύ είναι αν θα παίζει ξύλο με τα άλλα 2 κλόουν οσελαρις που έχω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τα ocellaris δύσκολα, συνήθως με τα περκουλα σκοτώνονται αλλά είναι όλα υποκειμενικά και εμπεριέχουν ρίσκο! εγώ είχα βάλει δυο black κλόουν και έπεσε πολύ ξύλο με την συμμορία των οσελαρις, σε βαθμό που το ένα το σακάτεψαν και λούφαξε, αλλά τελικά έγινε με τον καιρό καλά και πλέον είναι όλα αρμονικά μεταξύ τους! |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν τελικά φοβήθηκα και δεν έβαλα τον κλόουν.
Όσο για τα No3 Μετρήσα σήμερα και είναι στο 5. Τωρα τι απ όλα βοήθησε δεν ξέρω. Το νέο σκιμερ; ή αλλαγή νερού; το special blend που ρίχνω κάθε δεύτερη εβδομάδα; κάτι απ όλα. Οποτε είμαι έτοιμος να βγω στις αγορές frag sps χα χα. Επισης στο πρόγραμμα είναι η αγορά ενός μεταχειρισμένου chiler. Γιατί λογικά από τη θερμοκρασία έγινε η ζημιά. Μετρησα και kh 8.2 Οποτε πάμε καλά
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |