|
|
|||
|
|||
![]()
Και κατι ακόμη που αφορά τον βυθό: κάπου διάβασα ότι δεν πρέπει να κινείται το χαλικακι κατά την αλλαγή νερού με σκούπα νερού. Εγώ έχω ένα απλό της sera κίτρινο σωλήνα που ρουφάω μια φορά κ βγαίνει συνεχομενα. Αν το κρατάω ένα εκατοστό πανω από το χαλίκι ρουφάει κάποια κομματάκια. Αν καπακωνω το χαλίκι και το ψιλοκουναω βγαίνει περισσότερη βρωμιά. Τι είναι σωστό; .
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειάζεται να κάνεις σκουπα βυθού,
αρκει να ταίζεις προσεκτικά και ειδικά αν υπάρχει χρυσόψαρο, καθαρίζει αυτό τον βυθό
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά αν μπορεί κάποιος να μου πει
α) τι παίζει με το φωτισμό. Το ενυδρείο είναι σε σαλόνι πολύ φωτεινο. Όλη την ημέρα. Ποσες ωρες κ ποιες πρέπει να είναι ανοιχτό το φως; β) έχω βάλει άνθρακα σε διχτάκι. Κανει καλό; να το αφήσω για κάποιο διάστημα; γ)επίσης έχω και αλάτι. Χωρίς ασθένεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Σε μικρη ποσότητα; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
α)φωτισμος (υπαρχει καποιο φωτιστικο?)αν ναι 7/8 ωρες ειναι αρκετες.Γενικα το φως ανοιγει τις ωρες που ειμαστε σπιτι ωστε να χαιρομαστε το ενυδρειο μας.Σταθερες ομως με προγραματισμο,σε αυτο θα σε βοηθσει καποιος χρονοδιακοπτης. β)Το πετας.Προσοχη στις αλλαγες νερου να βαζεις αντιχλωριο. γ)καποια ειδη γλυκου νερου δεχονται μικρη αλατοτητα.Φυτα και γαριδες δυσκολα.
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα. Γινεται μετα απο αλλαγη νεροθ να ειναι τα νιτρικα μηδεν;αφηστε που μετρησα μηδεν αμμωνια κ 0,02 νιτρωδη....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως άλλαξες όλο το βιολογικό υλικό? Ή μήπως το ξεπλύνες με νερό βρύσης και έχασε την βιολογία του? |
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα αλλαγη νερου 40%. Τι κανω τωρα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή σφουγγαριών φίλτρου | ioannis_79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-09-12 23:01 |
Αλλαγή Φίλτρου... | Stefanos098 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 14-10-11 18:45 |
αλλαγή φίλτρου | Μαρία | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 04-05-06 19:13 |
Αλλαγή νερου και φίλτρου | filippas | Malawi | 16 | 19-06-04 16:11 |
Αλλαγή φίλτρου | asteris | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 03-05-04 22:21 |