|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην εξαγωγη μπορεις να βαλεις μια καλτσα υλικων με ψιλο ματι ωστε να μαζευοντε ολα εκει.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
α συγνώμη
για τις αλλαγές τούλι είναι μια χαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νικο πως παει ? βαλε να δουμε υλικο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρείο !! μπράβο !! Για 200λιτρο μοιάζει έτσι όπως το έχεις στήσει !
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μιά χαρά πάει το ενυδρείο.
Σε ώρα ταίσματος(γιατί μόνο τότε εμφανίζονται όλες μαζί οι κυρίες!),έχω μετρήσει καμμιά τριανταριά γαρίδες. Πριν 3-4 μέρες εμφανίστηκαν καινούργια μωρά,υπάρχουν 2 αυγωμένες που τις περιμένω από μέρα σε μέρα,και έχω 3-4 σελωμένες. Το κακό είναι ότι τώρα που έστρωσαν όλα και φούντωσε κaλά και πάει σχεδόν μόνο του,το ψιλοβαρέθηκα! Διάβασα για tanganyika πιό ζεστά,και ομολογώ ότι ψήνομαι άσχημα! Απλά δεν μπορώ να πάω τώρα σε αγορά μεγαλύτερου ενυδρείου και κλαίω με μαύρο δάκρυ(αν και υπάρχουν και τα Multi!!) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY φυτεμένο | manos3 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 26-09-16 15:02 |
Το 1ο φυτεμένο μου | GiWrGoS198 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 28 | 20-03-12 21:57 |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |