|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστευω οτι ειναι ετοιμο....
Το μονταρισμα εμεινε μονο και τελος ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πιστό αντίγραφο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακολουθησα δια ροπαλου τις οδηγιες..
Βεβαια κανα 2 λεπτομέρειες εχουνε μεινει Ο εξαερισμός,ο αισθητηρας... Και το ολοκληρωμένο προστατευτικό καπακι για τα καλωδια της αντιστασης Αα και η κρεμάστρα... Βρηκα και τα βιδακια της αντίστασης Μ3 νομιζω ειναι,να το εχετε στα υποψη σας... Με ροδελακι εξτρα κτλ... Αυτα προς το παρον Ελπίζω να τα πηγα καλα... ![]() Θα δειξει αυριο ΥΓ ψαχνω απο την δουλεια κανα φύλλο σιλικόνης για μόνωση στο καπακι Αυριο αμα βρω... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
το φύλλο σιλικόνης να κάνει για πόσιμο νερό ε
αλλιώς ενυδρειακή σιλικόνη τα βιδάκια δεν θυμάμαι τι διάσταση είναι , αλλά μάλλον 3αρια πρέπει να είναι μη ξεχάσεις στο μαύρο καπάκι της αντίστασης να βραχυκυκλώσεις τα λαμάκια μέσα εκεί έχει τον μηχανικό θερμοστάτη
|
||||
|
||||
![]()
για τον εξαεριστήρα σου έχω κόλπο να μη χρειαστεί
βλέπεις πόσο πάχος έχει το πλαστικό παξιμαδι του ρακόρ κολλάς επάνω στο καπάκι τόσα πλεξιγκλάς όσα είναι το πάχος του παξιμαδιού + 1 ανοίγεις τρύπα όση είναι η διάμετρος του παξιμαδιού μετά κολλάς ένα κομμάτι ακόμα και ανοίγεις τρύπα με τη διάμετρο της σωλήνας βάζεις το παξιμάδι στο κενο που σχηματίστηκε και βιδώνεις το ρακόρ ετσι δεν μένει αέρας μέσα στο κουτί γιατί η έξοδος του νερού θα είναι πάνω από την επιφάνεια του κουτιού
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για το φυλλο σιλικονης πρεπει να ειναι για ποσιμο νερο ναι,θα ρωτησω Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 13-10-17 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βρε συ ολα αυτά για να δημιουργηθεί υποδοχή να μπει το παξιμαδι του ρακορ
ετσι θα κανει εξαέρωση μόνο του. Ο αέρας που μένει μέσα είναι γιατί το παξιμάδι του ρακορ είναι πιο χαμηλά από το καπάκι, το νερό μόλις φτάσει στο παξιμάδι θα αρχίσει να ρέει στη σωλήνα και όλος ο χώρος απο το παξιμαδι και πάνω μένει χωρίς νερό ------------------------------------- δες εδώ το 1ο σχήμα όπως πας να το κάνεις και το εχω κάνει και εγω το 2ο όπως σου είπα πριν Μαύρη γραμμή = καπάκι & σωλήνα εξόδου Κόκκινη = παξιμαδι ρακορ Μπλε = επιφάνεια νερού
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πρεπει να φερω πιο πανω απο το καπακι τον συνδεσμο δεξαμενης ![]()
|
|