|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντλία έχω αυτή
http://www.ebay.com/itm/Aquarium-Wat...53.m1438.l2649 για λάστιχο πήγαινε σε ενα χρωματοπωλείο και πάρε αλφαδολαστιχο, και για στήριγμα ένα μεγάλο μανταλάκι που πιάνουμε τις πετσέτες σε ξαπλώστρες το καλοκαίρι στη παραλία, μη τα παίρνουμε όλα από τους Κινέζους ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτό το drop checker είμαστε οκ; http://www.ebay.com/itm/Aquarium-Car...4AAOSw6n5Xtm0J
Ρωτάω επειδή είναι σφαίρα, όσοι την έχετε χρησιμοποιήσει αν είναι όντως καλύτερα όπως λέει και στο 3:30 εδώ https://www.youtube.com/watch?v=Qg0RLT_vfes. Επίσης, απ'ότι κατάλαβα, το drop checker για να λειτουργήσει χρειάζεται μόνο το τεστ του pH ??
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα να σου πω απλα με το γυαλινο αυτο να προσεχεις παρα πολυ οταν το τοποθετησεις και οταν προσπαθησεις να το βγαλεις...
Σπαει πολυ ευκολα...με κοψε αρκετα καλα
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείς το γυάλινο η σφαίρα που πόσταρα; Ή γενικότερα τα drop checker?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν θελω να σου πω οτι μπορει να μην ειναι καλο... Εμενα μια χαρουλα δουλευε... Απλα θελω να σου το επισημάνω για να εισαι προσεκτικος και μην την παθεις οπως εγω...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Κάτσε τώρα μπερδεύτηκα. Το υγράκι αυτό είναι απλά ένα τεστ pH, έτσι δεν είναι; Θα πρέπει να έχω και το ΚΗ4 ούτως ή άλλως... Το κατάλαβα σωστά;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν ηταν τεστ ph θα το πουλαγαν για αυτο.Ειναι τεστ co2.Αν δεις το λινκ που εβαλες μαζι με τη μπαλα πουλαει και υγρο.Βαζεις απιονισμενο νερο μαζι με 4 σταγονες και εισαι οκ.Γνωμη μου ειναι μην μπλεκεις με ματζουνια και συνταγες.Το κοστος ειναι πολυ μικρο και θα σου κρατησει πολυ.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ, τώρα είναι ξεκάθαρο
![]() Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι παιδιά!
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ που παρεμβαίνω αλλα έχω μπερδευτει και εγω,διαβάζοντας.
Στο link αυτο λέει κατω need not to add water και μετα Simply add couple drops of test solution and water into the checker. Επειδη εχω παρει και εγω της ISTΑ το all angle view και σε ολα τα βιντεο δεν εχω δει,να βάζουν αλλα και σε ενα λεει ότι δεν χρειάζεται,τελικα τι γινεται; Προς θεου δεν αμφισβητω,αλλα απλα εχω μπερδευτει.
|
||||
|
||||
![]()
στις αρχές πήρα το τεστ CO2 της sera
που έλεγε να βάλω νερό ενυδρείου ποτέ όμως δεν τον είδα να αλλάζει χρώμα και η στιγμή που φαίνεται ξεκάθαρα είναι μετά την αλλαγή ή αν τον βγάλεις για μερικές ώρες έξω από το ενυδρείο έτσι έφτιαξα νερο ΚΗ4 και με τεστ PH της API που λειτουργεί άψογα δεν εμπιστεύομαι αυτά που λένε με απλό νερό ή νερό ενυδρείου
|
|