|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ok.. νομιζα 3 μερες.. αρα με 10 ειναι οκ κ δεν χρειαζεται απολυμανση...
βεβαια ενυδρειο στρενο 10 μερες χωρις ψαρια δεν θα εχει θεμα ξεστρωματος? ισως ριχνοντας λιγη τροφη μεσα κ να την αφαιρείς..
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το ich θέλει κάτι λιγότερο από 10 ημέρες για να βγουν από τυχόν κύστες που μπορεί να υπάρχουν.
Και αν θες να κρατήσεις τη βιολογία όντως θα ρίχνεις τροφή αυτή τη περίοδο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1) τροφη φανταζομαι μεσα σε διχτακι κ να την αφαιρεις μετα απο κανα 2ωρο φανταζομαι 2) η απολυμανση υων λοιπων πως γινεται..? δηλαδη μιας αποχης ας πουμε. αν την αποχη δεν την χρησιμοποιησουμς για 10+ μερες το μικροβιο δεν θα εχει πεθάνει? η αλλιως να την πλυνουμε σε καυτο νερο απο θερμοσιφωνα 60+οC η λεω χαζομάρες?
|
||||
|
||||
![]()
1) τροφή σε διχτάκι με ποσότητα ανάλογα με τον όγκο νερού που την αλλάζεις ανα 2-3 ημέρες ή αν νωρίτερα αν μουχλιάσει
2) η καλύτερη απολύμανση είναι με χλωρίνη http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...2&postcount=13 αλλά σε αυτή τη περίπτωση αν απολυμάνεις όλο το ενυδρείο θα χάσεις και τη βιολογία
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δλδ υπαρχει περιπτωση να την χρησιμοππιησουμε μετα απο 1 μηνα κ να εχουμε παλι θρμα αν δεν κανουμε απλα τιποτα απο απολύμανση? ευχομαι να μην μου συμβει... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολλά μικρόβια μπορούν να ζήσουν για πολύ καιρό σε σπόρια ή σε κύστες,
για αυτό η χλωρίνη είναι από τις καλύτερες λύσεις
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απολύμανση | AquaNewbie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-07-16 12:31 |
''απολύμανση'' ψαριου | niklal | Δίσκοι | 8 | 21-04-16 19:42 |
Τι συμβαίνει υλικά του φίλτρου μετά απο 7 χρόνια χρήσης.... | Ph0b0s | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 25-12-15 05:06 |
Απολύμανση φυτών | puravlos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 25-06-07 22:32 |
Απολύμανση με μπεταντίν; | scalare | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 08-09-05 12:15 |