|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.
Ναι, με νεκρο. Τι να σου πω, δεν ξερω που βρεθηκε. Παιζει παντα να εχω κανει λαθος στην αναγνωρηση. Θα βγαλω καμια πιο καθαρη φωτο αν μπορεσω οταν αναψουν τα φωτα. Ειναι φορες που ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι αυτη, ειναι φορες που ειμαι πεπεισμενος οτι ειναι ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι λετε? Ειναι bryopsis?
|
||||
|
||||
![]()
Μετα απο τετραημερη μαχη με την παλιοαλγη μπορω να πω οτι κερδισα!!!
Το Kent Τech M κανει οντως δουλεια. Βοηθησε και ενας foxface που πηρα παρα πολυ. Πολυ καλο ψαρακι, πολυ πεσιμο στην αλγη. Μπηκαν και δυο κλοουνακια. Μετρησεις ολα φυσιολογικα. Το foxface θα τον δωσω, γιατι διαβαζω οτι θελει ενυδριο 700 λιτρων.... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Όντως απαλαχθηκες από αυτό;
Πολύ εύκολα δεν ήταν; |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη καλησπερα. Διαβασα στο reefcentral οτι εχει κατι μεσα το Kent Marine Tech M το οποιο σκοτωνει την bryopsis. Αναλογια απο οτι διαβασα ριχναν ολοι 2ml per gallon ( Για μια εβδομαδα και μετα για μια εβδομαδα 1ml/gallon) Το ιδιο εκανα και εγω. Καθημερινα 184 ml. Απο την δευτερη κιολας μερα την εβλεπες οτι ειχε χασει το χρωμα της και ειχε γινει καφετια. Την τριτη ειχε ξεραθει τελειως. Βοηθησε παρα πολυ και ο foxface. Αν και σε οποια αναφορα διαβασα για την bryopsis δεν αναφερεται σαν φυσικος θηρεύτης της οπου ειχε μεινει την ετρωγε μετα μανιας. Τωρα εχει πιασει την τριχοειδη. Σχεδον την καθαρησε και αυτη, εξαιρετικος αλγοφαγος. Το κακο ειναι οτι θελει 700 λιτρα νερο απο οτι διαβαζω , οποτε θα τον δωσω για να μην ταλαιπορηται.
Το Μαγνησιο βεβαια στο θεο, πανω απο 1600... Αλλα απο αναφορες χομπιστων που βρηκα, τοσο πρεπει να ειναι ( για να σκοτωσει την αλγη). Το παραξενο ειναι οτι αν και υπηρχαν χομπιστες που ανεβασαν το Μαγνησιο σε αυτα τα επιπεδα, μονο οσοι ειχαν χρησιμοποιησει το Kent απαλαχτηκαν. Αν θες να σου στειλω το link για περαιτερο ενημερωση. Τι να σου πω, θα το παρακολουθω, αλλα για την ωρα δεν υπαρχει ουτε ιχνος της. Εχεις καμια συμβουλη?
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rayden : 17-10-17 στις 10:10 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |