|
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε μια jebao 7000 που έχει πολύ λιγότερη κατανάλωση και θα την δουλεύεις και χαμηλά .
Να μην σου πω και 4000 για τα λίτρα σου είναι υπέρ κομπλέ . |
|
||||
|
||||
![]()
μου πρότεινε το παιδί το οποίο μου την έδωσε να μου δωσει μια άλλη με 3000l/h. να υπενθυμίσω πως το ενυδρειο ειναι 500 λίτρα +200 το σαμπ
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο καλησπέρα!
Παράγγειλε μια καινούργια καλύτερα, μην ρισκάρεις με την αντλία επ.! Εαν θες την γνώμη μου, Παρε μια Jebao 7000 οπως σου ειπε και ο Σάκης, με τα μισά λεφτά περίπου, ειναι οικονομική στην κατανάλωση και τίμια, απόσβεση σε βάθος χρόνου θα κανεις σίγουρα, που θα μπορεις να της βάλεις πανω της και άλλον εξοπλισμό οπως τους ριακτορες κτλ! |
|
||||
|
||||
![]()
αυτη την ειχες; ή την αγορασες τωρα μεταχειρισμενη;
|
||||
|
||||
![]()
την πήρα τωρα μεταχειρισμένη. στην προκειμένη φαση δεν μπορώ να κινηθώ και τοσο εύκολα κι η λύση της 3000 φαντάζει μονόδρομος..
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε την τριχιλιαρη να παίξεις μπάλα τώρα και οπότε είσαι οκ οικονομικά πάρε μια νέα , θα σου μείνει και αυτή κάβα για ώρα ανάγκης.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα πας στη λύση που λέει ο Κώστας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |