|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ότι ώρα σας βολεύει. Λογικά απόγευμα - βράδυ θα είναι καλύτερα ώστε μετά τον καφε να πιούμε και καμιά μπυριτσα
Χαχαχα ------------------------- Και διευκρίνηση για να μη φοβούνται μερικοί. Νιτρικά θα εχω σφραγισμένα σε μπουκάλι για όποιον θέλει. Δεν θα υπάρχει κίνδυνος για τους υπόλοιπους Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 08-10-17 στις 12:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλά βρε σεις, κανένας δεν μπορεί να έρθει να δει τον Μπάμπη?
........εκδήλωσε ενδιαφέρον να έρθει και η αγοραστική παρουσία των κιχλίδων του Λάμπρου! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προτεινω στο μαγαζί που πήγαμε την τελευταία φορά στο Θησείο.
Στις 6 το απόγευμα γιατί στις 7 με 7:30 θα φύγω. Δηλώνω συμμετοχή!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπάμπη άστους ρε.....πάνε μόνος σου για καφε όπου θέλεις και ότι ώρα θέλεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μα εγώ θα πάω για καφέ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά θα μπορώ. Κανονίστε και θα σας βρω
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε δω και δεν θα το πιστεύω
![]() ---------------------------- Εγω 99,9% είμαι μέσα
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο είναι το μαγαζί; Πως θα το βρω από ηλεκτρικό του θησειου;
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν αν και δε βλέπω και πολύ ενδιαφέρον.
Σάββατο 21 του μήνα στης 18:00 στο μαγαζί που αναφέρει πιο πάνω ο ισηδορος. Τάκη υπάρχει πρόβλημα άμα φτάσω στην περιοχή και σε περίπτωση που έχω πρόβλημα να το βρω να σε πάρω τηλέφωνο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαροσυνάντηση Σεπτεμβρίου 2017 | voas | Greek Aquarist's Boards | 65 | 11-09-17 19:47 |
Ψαροσυνάντηση Μαίου 2017 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 90 | 03-06-17 22:09 |
Ψαροσυνάντηση Δεκεμβρίου 2016 - Αθήνα | Τάκης | Greek Aquarist's Boards | 113 | 29-12-16 19:42 |