|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Όπως έχεις καταλάβει και η ίδια πως πρέπει να κανείς ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που σου είπε ο ΄ψαροπωλης΄. Το ενυδρείο σου είναι πολύ μικρό για 10 ψαράκια. Κάνε αλλαγές νερού τουλάχιστον ανά 2 μέρες και πάρε οπωσδήποτε ένα τεστ αμμωνίας να δούμε τουλάχιστον αν έχει στρώσει το ενυδρείο. Μην βάλεις σε καμία περίπτωση αλλά ψαράκια. Τι φίλτρο έχεις; Βιολογικό υλικό έχει μέσα; Υπόστρωμα έχεις στο ενυδρείο; Φυτά; |
|
|||
|
|||
![]()
Μου είπε ο κ. Ψαροπώλης ότι για κάθε λίτρο ενυδρείου μπορώ να βάλω ψάρια συνολικού μήκους 1 εκατοστό. ΑΡΑ σε 30 λίτρων ενυδρείο μπορώ να έχω αθροιστικά 30 εκατοστά μήκος ψαριών. ΠΟΙΟ είναι το σωστό;
Παράθεση:
Από τα 30 λίτρα, πόσο νερό να βγάζω ανά 2 μέρες; Και για πόσο καιρό να γίνεται αυτό; Η αλλαγή του 30%, 3 φορές τη μέρα, για 3 μέρες, που αναφέρθηκε παραπάνω, δεν είναι υπερβολική; Παράθεση:
Υαλοβάμβακα και από κάτω Siporax. Τι είναι το βιολογικό υλικό; Τι είναι το υπόστρωμα; προφανώς δεν έχω υπόστρωμα. Φυτά έβαλα τεχνιτά. Και πάνω σε άμμο που αγόρασα από το Petshop και έπλυνα πολύ καλά. ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 05-10-17 στις 15:33 Αιτία: Προσθήκη πληροφορίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...&postcount=614 αυτό το ψάρι που είναι 36 με 38 εκατοστά να μπει σε 40 λίτρα ενυδρείο, είναι για γέλια ο άνθρωπος, για να μη πω για κλάματα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άρρωστο γκάπυ | mpoumpoula | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 18-04-11 02:35 |
Άρρωστο Γκάπυ | torren | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 14-12-10 14:25 |
Άρρωστο ή όχι? | paraskevi_gr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 15-05-08 12:27 |
Άρρωστο γκάπυ??? | Neoklis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 29-04-07 22:03 |