|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ετσι κάνω στα led που βάζω σαν ενδεικτικά λαμπάκια ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αναλυτικότατος, ευχαριστώ!
Αντί για τον ρεοστάτη, δεν μπορείς απλά να ανεβάσεις τα v του τροφοδοτικού ή τα βήματα είναι μεγάλα και δεν σε βόλεψε; Στα 3v νομίζω υπάρχουν κάποιοι παλιοί φορτιστές κινητών. |
|
||||
|
||||
![]()
Μεγαλα τα βηματα συν οτι δεν εχει και πολλα βηματα.
1.5 και 3V παιζουν. Μετα τα 3V καιγεται. Νομιζω γυρω στα 4.5V παιζουν οι παλιοι φορτιστες
|
||||
|
||||
![]()
Οκ παράγγειλα και εγώ αυτά:
https://m.ebay.co.uk/itm/310314933505 Λέει xenon white και δεν έχει εικόνα να δω αν είναι τα σωστά. Λογικά σε καμιά 10ριά μέρες θα τα έχω. Μου φαίνονται λίγο μεγάλα, πως χώρεσε στο καλαμάκι; |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά, βάζω 470ohm αντίσταση και δεν πέφτει καθόλου η τάση.
Βάζω 1k ohm και πέφτει στα 2.70v. Βάζω 2x470ohm και δεν πέφτει καθόλου. Ξαναβάζω την 1k ohm και δεν πέφτει καθόλου, ενώ αρχικά έπεφτε. Τι κουλά είναι αυτά; Edit: ήθελε να είναι συνδεδεμένο και το led, προφανώς για να τραβάει φορτίο. Με σκέτη την αντίσταση στο τροφοδοτικό δεν άλλαζε τίποτα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα ενυδρεία μου | dini | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 29-12-13 11:37 |
Τα ενυδρεία μου. | Nrgman | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 16-03-07 10:27 |
ένα από τα ενυδρεία μου | deMetrIs | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 16-11-06 14:54 |
τα ενυδρεία μου! | dim | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 07-09-04 00:02 |