|
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη εννοείς 2 rw8; το ενυδρείο είναι 1.20μηκος
|
||||
|
||||
![]()
Ναι σωστά Χρηστο με λένε παιδια.. Μια rw-15 με 1,20 μήκος κ να δουλευει χαμηλά, μην παρω 2 rw-8 κ αργότερα δε με καλυβει. Ναι στο σκιμμερ θα μπει άνθρακας , αντιφως κ το stc ειναι απαραίτητο εργαλείο. Εεεεε τα ζουμιά μου τα έδωσαν δεν τα αγόρασα ειναι ολα σφραγισμένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήστο αν και γνωριζόμαστε (ίντερνετικα και τηλεφωνικά ) καλώς ήρθες στο aquatek και στο μαγικό κόσμο του θαλασσινου.
Υπάρχουν παιδιά με γνώσεις και διάθεση για βοήθεια. Κλειδί είναι η υπομονή και με σωστά βήματα θα έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα. Εδώ είμαστε και περιμένουμε τη συνέχεια στο ενυδρείο σου
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχη να έχεις στον μαγικό κόσμο του θαλασσινού!
το κορίτσι σου να το ακούς, παίρνει σοφές αποφάσεις! κατά τα άλλα ότι σου είπαν και τα φιλαράκια από επάνω..... για το scape όταν έρθει η στιγμή, το συζητάμε! καλή συνέχεια και καλή σου μέρα! |
|
||||
|
||||
![]()
καλη μερα και καλη συνεχεια και απο μενα,μπορει να κουραστεις λιγακι στην αρχη αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το θαλασσινο ενυδρειο θα σε ανταμειψει και με το παραπανω.
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη και απο εμενα. Η RW15 ειναι πολυ δυνατη, καλητερα 2 RW8που σου λεει ο Σακης πιο πανω.
Αντε να μαζευομαστε οι αρχαριοι να μην ρωταω μονο εγω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Ευχαριστω παιδια για το θερμό καλωσόρισμα... σιγουρα ειναι απαραίτητες οι γνώσεις σας γτ απο θάλασσα τωρα μαθαίνω κ πραγματικά με εχει παρει τα μυαλά !! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xwriatis : 03-10-17 στις 10:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια! | Mike glym | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 07-04-16 22:58 |
Η γυναίκα μου ο amano | johnpecn` | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 79 | 29-10-15 11:49 |
Μονομάχος ζητάει τη βοήθεια σας | Αιμιλιος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-03-13 11:59 |
Πείσε τη γυναίκα σου για νέο ενυδρείο! | Plakas | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 32 | 12-01-12 00:14 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |