|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να φτιάξεις ένα όμορφο τοπίο με υπόστρωμα και πέτρες και να βάλεις κλαδεματα από τα φυτά σου. Ρίξε και μερικά λαθροσαλιγκαρα και Οκ.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ. Θα μιλήσω με τη μητέρα της και θα φτιάξω τον 30 κύβο που έλεγα να κάνω για εμένα.
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη το πιθανότερο να το έχουν βαρεθεί όλοι μαζί σε έναν μήνα και να πάνε στράφι οι κόποι και τα έξοδα. Ή κάνε την τσάμπα λύση ή μην ασχοληθείς καν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όταν το είδα, αυτό φαντάστηκα κι εγώ και είναι το πιθανότερο. Θα μιλήσω μαζί τους και βλέπουμε |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μίλα πρώτα αλλά πρόσεχε. Μην είσαι μπιπ
|
|||
|
|||
![]()
Οχι εννοείται με προσοχή. Θα τους ρωτήσω αν το ήθελαν κι αυτοί ή αν ήταν λόγω της νονας. Αν μου πουν ότι το ήθελαν θα προτείνω να τους φτιάξω λίγο μεγαλύτερο εγώ. Αλλιώς τους επιστρέφω αυτό που μου έδωσαν στημένο αλλά χωρίς ψάρια και θα τους πω ότι δε συμφωνώ να βάλουν ψάρια κι αν θέλουν να κάνουμε αυτό με τα σαλιγκάρια και φυτά
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβως το ιδιο παθαμε και εμεις...Μονο που εμας την "δουλεια" μας την εκαναν οι παππουδογιαγιαδες.... Ειχαμε παει το καλοκαιρι στο Λονδινο με την WorldVentures και ειχα την φαινη ιδεα μεσα στα αλλα να τους παω και στο ενυδρειο.....Τα παιδια προφανως ενθουσιαστηκαν και εδω και ενα τριμηνο ακουγα πως θελουν την "Ντορι" και τον "Νεμο"...Το ακουσαν και οι παππουδογιαγιαδες και πριν λιγες μερες μας εφεραν ενα 20λιτρο με κατι καστρα και κατι πλαστικα φυτα,ενα φιλτρο που δεν εχω ιδεα αν ειναι καταλληλο και μια σακουλα με 3 χρυσοοψαρα!!!! Δυστυχως αυτη τη περιοδο δεν υπαρχει καμια δυνατοτητα για νεο μεγαλυτερο,αν και αυτο θα γινει σιγουρα αλλα ας παρω πρωτα θερμομετρο και φωτισμο...Παρεπιπτοντως το ενα χρυσοψαρακι μας ηδη δεν τα καταφερε....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
αλλα ζωα | σταυρος γ | ¶λλα ζώα | 14 | 08-09-08 08:05 |
Ακατάλληλο για Ανηλίκους !!! | hobbyman | Bettas | 16 | 17-10-06 12:18 |