|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πανο δυστυχως δεν παιζει κι οχι επειδη εγω δεν θελω αλλα επειδη η μαμα της δεν θελει ουτε αυτο το 15 λιτρο ξερωντας οτι στο τελος την φροντιδα του θα της επιφορτιστει εκεινη. Ισως καποια στιγμη μελοντικα να γινει |
|
|||
|
|||
![]()
Μπάμπη φιλε μου πολύ λυπαμαι αλλα βλέπεις δεν γινεται να κανουμε διακρισεις.
Δεν γινεται αυτα που λεμε για τους αλλους για εμας να τα περναμε στο "ντουκου" και να συμβουλευουμαι τι να κανεις και πως. Αλήθεια λυπάμαι για τη μικρη....αλλα η καλυτερη λυση ειναι αυτη ή καποια σαν αυτη που σου ειπε ο Πάνος. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα σου έλεγα να φτιάξεις ένα όμορφο τοπίο με υπόστρωμα και πέτρες και να βάλεις κλαδεματα από τα φυτά σου. Ρίξε και μερικά λαθροσαλιγκαρα και Οκ.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ. Θα μιλήσω με τη μητέρα της και θα φτιάξω τον 30 κύβο που έλεγα να κάνω για εμένα.
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη το πιθανότερο να το έχουν βαρεθεί όλοι μαζί σε έναν μήνα και να πάνε στράφι οι κόποι και τα έξοδα. Ή κάνε την τσάμπα λύση ή μην ασχοληθείς καν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όταν το είδα, αυτό φαντάστηκα κι εγώ και είναι το πιθανότερο. Θα μιλήσω μαζί τους και βλέπουμε |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μίλα πρώτα αλλά πρόσεχε. Μην είσαι μπιπ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
αλλα ζωα | σταυρος γ | ¶λλα ζώα | 14 | 08-09-08 08:05 |
Ακατάλληλο για Ανηλίκους !!! | hobbyman | Bettas | 16 | 17-10-06 12:18 |