|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τωρα μιλάς σωστά !!! Δεν νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο αυτό να το κάνει. ¶λλωστε έχει ένα φίλτρο spare. Την λεκάνη θα δυσκολευτεί να βρει ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Και άντε τα νιτρικά δεν ανέβηκαν
τι κάνει μετά ; πετάει τον βυθό και παίρνει άλλον ; Όπως κατάλαβες σκέφτομαι τον τρόπο ώστε να μη ξοδέψει ούτε ένα Ευρώ ![]() Γιατί ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ 100% πως δεν φταίει ο βυθός σαν υλικό, ίσως από πολύ βρώμα Επώνυμο βυθό έχει βάλει, όχι ότι και ότι
|
|||
|
|||
![]()
Βρε συ Τάκη, μην βιάζεσαι.
Ας κανει αυτο που του είπα. Ας δουμε αν ανεβάζει νιτρικά. Να δουμε από τι ανεβαίνουν, γιατι μπορεί, (όπως του είχα γράψει), τελικά και έτσι ακόμη να ανεβάζει νιτρικά, γιατί ενδεχομένως είτε το νέο φίλτρο είναι για κλωτσιές, είτε γιατι ταίζει πολύ, είτε γιατι έχει παρα πολλά ψάρια. Ας τα δούμε πρώτα αυτά. Αν λοιπόν δεν ισχύουν τα πιο πάνω και δεν ανεβάσει Νιτρικά, τότε ας δοκιμάσει να πλύνει καλά το υπόστρωμα και να το βάλει. Αν μετά από αυτό ανεβάσει ξανά νιτρικά και γυρίσει στην προηγούμενη κατάσταση, τότε το να ξηλώσει μια και καλή το βυθό και να βάλει ψιλόκοκο χαλικάκι είναι μονοδρομος για αυτόν. Και μην μου πεις για τα φυτά του !!! Σιγά τα δύσκολα φυτά που έχει και θέλει και καλό υπόστρωμα. Με μια ταμπλέτα είναι σούπερ καλυμένος. Τεσπά επειδή ο καθένας του προτείνει και κάτι διαφορετικό (και χωρίς παρεξηγηση αλλά έτσι ο Μπάμπης θα μπερδευτεί χειρότερα) εγώ δεν γράφω άλλο. Ας κρίνει μονος του και ας κάνει όποια λύση του αρέσει. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή κατάλαβα ότι και οι 2 λίγο πολύ το ίδιο λέτε.
Αν χρησιμοποιήσω τη γυάλα που ετοιμαζα για δεύτερο ενυδρείο. 65χ30χ25 βάλω το βυθό, τα φυτά με το παλιό φίλτρο για 1 εβδομάδα και στο μεγαλο ενυδρείο αλλάξω ξανά 100% το νερό να αποκλεισουμε το πρόβλημα φίλτρου και υπερπληθισμου. Στην εβδομάδα για 2 ωρες βγάλω τα ψάρια στο 16 λίτρο βαρέλι και καθαρίζοντας το βυθό, όπως λέει και ο energy52 τα τοποθετησω ξανά στο ενυδρειο και μπουν τα ψάρια ήμαστε οκ; Έτσι έξοδα μηδέν, απλά ταλαιπωρία. Τι φόβος υπάρχει; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα,
μπορείς να το κάνεις και έτσι
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |