|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οκ μετραω και σημερα βραδυ στο 24ωρο
Κατι ακομα, τα σαλιγγαρια που υπαρχουν μεσα στο ενυδρειο διαβασα καπου οτι επειδη δεν εχω καθολου αλγη, τα ταιζουμε με βρασμενα λαχανικα . Αυτο επηρεαζει καθολου τα γκαπι? Ποση ωρα μπορω να αφησω μεσα στο ενυδρειο λιγο μαρουλακι ή αγγουρι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη σου έχω την σίγουρη λύση ...
Σταμάτα να μετράς τα Nιτρικά!!! Μια μέρα, λεπτές φλούδες αγγούρι ή κολοκύθι & είσαι κομπλέ με τα σαλιγκάρια, αλλά αν ταΐζεις θα αναπαράγονται. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βέβαια στο τέλος αν δε βρεθεί και τώρα λύση αυτό θα γίνει. |
|
||||
|
||||
![]()
βρε Μπαμπη, τα σαλιγκάρια θα βρουν να φάνε, ακομα και απο τη τροφή που πέφτει στο βυθό,
εγω θα σου έλεγα να μη βάζεις τίποτα, και αν δεν έχεις άλγη είναι γιατί δεν προλαβαίνεις να την δεις, την έχουν φάει τα σαλιγκάρια ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Λοιπόν έγιναν οι μετρήσεις στο 24ωρο. Αμμωνία, νιτρώδη 0, νιτρικά σχεδόν 20. Ίσως λίγο λιγότερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 27-09-17 στις 20:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ταισες κανονικά έτσι;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller- σιγα σιγα ερχεται το καλοκαιρι | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 23-11-14 21:33 |
ξεκηναμε σιγα σιγα | Δημητρης89 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 01-10-09 16:46 |
σιγα σιγα κοντα σας | thanasis76 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 08-03-08 22:26 |
σιγσ σιγα σουλουπωνεται.. | Ryu | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 27-11-07 23:32 |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |