|
|
||||
|
||||
![]()
7 χρόνια ίσως και Παραπάνω δουλεύω αναπληρωση με ένα φλοτερ. Πότε δεν πλημμύρισα. Το θέμα είναι γύρω από το φλοτερ να μην υπάρχουν άλλα πράγματα που μπορεί κατά λάθος να κάτσουν πάνω του και να σταματήσουν ή να αρχίσουν τη λειτουργία του.(πχ μια φορά το καλώδιο της αντλ επιστροφής είχε κάτσει στο φλοτερ και δεν το άφηνε να κατέβει ευτυχώς δεν έγινε το αντίθετο )
Τωρα εσύ αποφασίζεις. Αν αισθάνεσαι πιο ασφαλής με 2 φλοτερ πάω πάσο
|
||||
|
||||
![]()
Σακη, τα συνδεσα με οποιο τροπο μπορουσα, εχω παλαβωσει. Ενω ενα καθε φορα δουλευει, και τα δυο μαζι αρνουντε
![]() Allanboy, αυτο εχω κανει για την ωρα, εβαλα μονο το ενα ψιλιπροχειρα και θα δω. Το εχω βαλει ψιλονετα, αλλα ποτε δεν ξερεις για αυτο ειπα να βαλω δυο. Τεσπα, ευχαριστω και παλι
|
|||
|
|||
![]()
Πάρε το παλικάρι που στο πούλησε θα σε βοηθήσει.
Είναι χόμπιστας ριφας με μεγάλο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Οκ με την αναπληρωση ολα καλα. Βασικα το εγραψε ο Σακης και πιο πριν. Πρεπει να οπλισουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ για να δουλεψει. Δικια μου Μ%#@ια.
Εκανα και μετρησεις παλι σημερα. Εχουμε και λεμε: ΝΗ3/ΝΗ4 0,5. ΝΟ2: 1. ΝΟ3: 50. Παμε καλα? Και οπως παντα κανα δυο ερωτησουλες: Εχω βαλει σε ενα τουλι μια κουταλια τις σουπας τροφη, την οποια και αλλαζω καθε δυο μερες. Το συνεχιζω μεχρι τελους αυτο σωστα? Σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη νερου μεσα στην εβδομαδα, να την κανω η' οχι? Η αλγη εν το μεταξυ κανει παρτι....
|
|||
|
|||
![]()
Κάνε κράτη θα πέσουν όλα!
Κανονικά οι ρουτηνες! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά Μιχάλη εξελίσσεται ο κύκλος....
¶λλαζε ανα μερα το τούλι με νεα τροφή κατα το ήμισυ.... Μαρεσει ολο και περισσότερο το scape όσο το βλέπω...αρκετές θέσης για κοραλλακια..... Αλλαγές εβδομαδιαίες εαν ξεκίνησες ετσι το στρώσιμο και βακτήρια, βάση οδηγιών εταιρίας.... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους. Μου φαινεται οτι παει λιγο καλητερα η διατομικη.... Η' ετσι θελω να ελπιζω
![]() Αλλαξα και νερο χθες καμια 50αρια λιτρα. Σημερινες Μετρησεις: SG 1,.025 NO3/NO4: 0,5 NO2: 0,1 NO3: 25 Καμια προταση (και ποσοτητα καλο θα ηταν) για "συνεργειο καθαρισμου"? Να ετοιμαζομαι σιγα σιγα
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rayden : 01-10-17 στις 17:08 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |