|
|
||||
|
||||
![]()
Όλα ελαφρόπετρα μόνο; Γιατί έτσι; Ρωτάω γιατί έχω διαβάσει άρθρα εδώ μέσα για το ότι πρέπει να έχει απ όλα το φίλτρο... τρεις μεγάλες κατηγορίες φίλτρανσης:
1. Μηχανική - Κεραμικό Μακαρόνι 2. Βιολογική - Βιολογικό Μακαρόνι/ελαφρόπετρα 3. Χημική (προαιρετικά άνθρακα/τύρφη κλπ) |
|
||||
|
||||
![]()
Χημική δεν θες, δεν χρειάζεται
σφουγγάρια έχει μέσα το φίλτρο ; αυτά μια χαρα μηχανική κάνουν βάζεις και ενυδρειακό βαμβακι και εισαι μια χαρά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σφουγγάρι έχει μόνο αυτό το λίγο που φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω για να κρατάει τα μεγάλα σκουπίδια. και πριν την έξοδο του νερού βάζω βαμβάκι όπως λένε οι οδηγίες.
Επίσης δείχνει και τι άλλο υλικό φιλτραρίσματος προτείνουν. Επίσης καμία συμβουλή για το πώς να αποθηκεύσω το παλιό μου φίλτρο;; |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τα εχω δει αυτό,
μη ξεχνάς όμως πως η εταιρεία προτείνει τα δικά της υλικά για να πουλάει ![]() Όπως και τα αναλώσιμα, σφουγγάρια , βάτες κλπ. Με το σφουγγάρι και το ενυδρειακό βαμβάκι θεωρώ πως θα είσαι εντάξει
|
||||
|
||||
![]()
ok! Από περιέργεια όμως... το μακαρόνι δεν θεωρείται καλό υλικό; Γιατί προτείνεις να το αντικαταστήσω; Ξέρω ότι η ελαφρόπετρα είναι πολύ πιο πορώδης, άρα περισσότερες αποικίες βακτηριδίων... αλλά γιατί όχι και από τα δύο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι καλύτερα να μη μπλέκονται διαφορετικά υλικά με διαφορετικά σχήματα,
για αυτό προτείνουμε σε κάθε καλάθι να υπάρχει μόνο ένα είδος υλικού, και επίσης θεωρώ πως η ελαφρόπετρα είναι από τα καλύτερα υλικά, και άλλος ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι πως δεν κοστίζει τίποτα, με 2 Ευρώ αγοράζεις 12 λίτρα και έχεις υλικό για μια ζωή ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα! Στο πρακτικερ δεν εχει τετοια;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικά φίλτρα 400 LT | maikfasolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 05-11-14 13:46 |
Εξωτερικά φίλτρα και σύνδεση | harilaos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 04-06-08 15:07 |
Εξωτερικά φίλτρα. Καθαρισμός ? | ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-01-07 01:23 |