|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σταυρο...τη θεωρία ότι υπάρχει ενα "αχυρο" που μπορει να γονατήσει μια Καμήλα την ξερεις ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λάμπρο αυτά ξέρεις γιατί τα έγραψα; Γιατί πολύς κόσμος ξεχνάει ότι και το νεράκι είναι βαρύ. Πολλοί νομίζουν ότι το νερό δεν είναι τίποτα ενώ οι πέτρες είναι Παναγιά βοήθα...
|
|||
|
|||
![]()
Σωστός !!!
Για αυτο ειπα απο την αρχη για την εργοστασιακη βαση. Εγω 600αρι σε rehau βάση δεν θα εβαζα με τιποτε. Εδω στο 400αρι εγτιαξα απο τον doul εδω στο φορουμ βαση που μαμάει και σηκώνει 5 τόνους. |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι Σταυρο αυτό δε το ειπα για την υπόδειξη να προσθεσω μερικές μικροτερες πέτρες μπροστά θα ειναι ποιο εμφανίστηκε ααυτό κ επιπλέον οι μικρότερεςπέτρες είναι πολύ κατάλληλες για κρυψώνες Για τους γονους.. Τις επιφυλάξεις Μ για την βάση τις ανέφερα γτ θέλω να προσθέσω κ άλλους μεγάλους βράχους να κάνω σχεδόν μια δεύτερη σειρά..αυτό όμως το φοβάμαι χωρίς να έχω ενισχύσει την βάση..την πρόταση σού για μικρότερες πέτρες μπροστα από ρόλο στήσιμο που ήδη έχω την έχω λαβή υπόψιν μου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα αγχωθηκες ????
Τωρα το εστησες. Φωναξε καποιον να σου ενισχυσει τη βαση με κοιλοδοκό και θα εισαι σουπερ. Για να φτιάξεις αλλη βάση θα σου προτεινα τον doul που εφτιαξα εγω τη δικη μου. Κορυφαια δουλειά. |
|
||||
|
||||
![]()
λιγο να πιανει το χερι σου μπορεις να κανεις την εργοστασιακη βαση να σηκωνει οσο βαρος θες.με μερικα ξυλινα δοκαρακια και γωνιες περγκολας σηκωνει τα παντα.αλλιως φτιαχνεις καινουρια οπως και ο Λαμπρος αμα σε παιρνει οικονομικα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να ενισχυσω Την βάση με γωνίεΣ περγκολας..μια ερώτηση μόνο επειδή είμαι τελείως άσχετος με κατασκευες..για την ενίσχυση της εργοστασιακής βάσης με γωνίες θα πρέπει να ξεστησω το ενυδρείο για ν παρέμβουμε στη βαση? Η γίνεται να προσθέσω γωνίες έτσι όπως είναι τώρα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο στήσιμο | Akakios Miskos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 29-01-14 15:47 |
νέο στήσιμο iwaqumi. | ΜΑΡΘΑΡΗΣ ΣΑΒΒΑΣ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 23 | 16-01-14 03:31 |
Νέο στήσιμο..! | jimbit22 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 08-10-13 11:54 |
Στήσιμο απ'την αρχή | geo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 05-07-12 18:41 |
Στήσιμο βράχου | arkoujohn | Θαλάσσια Βιολογία | 9 | 05-06-09 17:06 |