|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά παιδια θα γίνει tankanyika και να μεταφερθει
![]() Ειχα τρεχάματα και τωρα το εστησα. Έβαλα περίπου 80 κοχύλια. Εχω γεμισει ολο το sump λαβα και ελαφροπετρα. Εβαλα 5 ταλαιπωρες anubia Σκέφτομαι να κανω αποικια με multies και cyprichromis. Τι λετε; |
|
||||
|
||||
![]()
Το μήκος είναι απαγορευτικό για cyprichromis.
Ίσως μια μικρή ομάδα 4-5 Paracyprichromis nigripinnis να μπορούσαν να βολευτούν (αλλά δύσκολα θα τα βρεις). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 22-09-17 στις 10:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτος απο multies υπάρχει κάποιο κοχυλοψαρο αλλο που θα προτεινατε; δεν θελω να φαίνεται αδειο το ενυδρείο...
Επίσης σκέφτομαι τα jullies αλλα φοβάμαι μην εχω μαχες. Προτεινετε ψαροσυνθεση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις με Neolamprologus brichardi αλλά να ξεχάσεις άλλο ψάρι και υπό προϋποθέσεις.
Η 2-3 Ν. caudopunctatus... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κάνεις species είναι πολύ καλές οι προτάσεις του Thanmoss για να έχεις αρκετή κίνηση στο ενυδρείο και εκτός της χαμηλής ζώνης.
Τα μπιχάρντι είναι πετρόψαρα και τα καουντος κάτι ενδιάμεσο. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κοχυλοψαρα έχουν ενδιαφέρον αλλά όλο το υψος του ενυδρειου θα πάει χαμένο. Εγώ σήμερα έβαλα ένα ζευγάρι brichardi σε ένα ενυδρείο και οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές. Θα δείξει. Αλλά μάλλον αξίζει αυτή η επιλογή.
Στις διαστάσεις σου δεν θα έβαζα πάνω από 1 είδος γιατί είναι λίγο... παλιοχαρακτηρες
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά παμε για species tank και θα βαλω similis η multies. Ο λογος είναι οτι δεν θελω να βλεπω τσακωμούς ολη μερα.
Ισως αργότερα βαλω ενα ζευγάρι jullies αν βρω. Αν κάποιος εχει απο αυτα προς Αθήνα μεριά ας μου πει. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Malawi (mbuna) 270 λίτρα | george140 | Malawi | 14 | 03-01-16 13:46 |
Στήσιμο 900 Λίτρα Malawi (τελικά Tanganyika) | billartist | Tanganyika | 32 | 20-10-14 06:34 |
Νέο ενυδρείο Τανγκανίκα 120 λίτρα | Marmaths | Tanganyika | 11 | 24-09-12 22:00 |
Νέο Τανγκανίκα | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 63 | 30-09-11 16:51 |
Τανγκανίκα - Μαλάουι; | persival | Malawi | 137 | 15-04-10 19:06 |