|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βρίσκεις εύκολα στη φύση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σκεφτόμουν για καφέ πέτρα ακανόνιστη εσείς τη λέτε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχουν περιορισμοί στην επιλογή της πέτρας φτάνει να στηθεί έτσι ώστε να προσφέρει καταφύγια/κρυψώνες/περάσματα για τα ψάρια. Σίγουρα οι πιο σωστές είναι οι ασβεστολιθικές και σε σχήμα όπως αυτές στη φύση. Δες εδώ για ιδέες http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=68888
|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά δεν είχα υπομονή μέχρι αύριο και τις έβγαλα τώρα και καθάρισα και την άμμο είχε γίνει χαλιά αύριο πρωί πάω για χωματοτεχνικη και άτλας που είμαι και κοντά
------------------------- και βλέπω τη πετρες να πάρω εσείς τη προτείνεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη καλατζος : 21-09-17 στις 20:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Στα εγραψα στην αρχή.
Οι πετρες Λάβας τριβονται. Διαλεξε πετρες με στρογγυλεμένες γωνίες αλλα οχι σαν βοτσαλα. Δες αυτες που ειχα και θα καταλάβεις. Καφε βαλεις..μαυρες ασπρες βαλεις ....καποια στιγμή απο την αλγη θα αλλάξουν χρωμα. Αρκει να βαλεις ιδιες πετρες εισαι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να μην είναι τραχιες. Να είναι σαν μεγάλα βότσαλα δηλαδή στρογγυλεμενες. Σαν Τ Οκ Υ Λάμπρου που σου έδειξε ο Κλεοβουλος. Πάρε διάφορα μεγέθη. 2 3 πολύ μεγάλες, αρκετές μεσαίες και μερικές μικρές.
|
|||
|
|||
![]()
Να τις στηρίξω στο πίσω τζάμι να
|
|
||||
|
||||
![]()
Όχι δεν έχει νόημα. Θέλουμε περάσματα. Αν τις στηρίξεις δεν θα βοηθήσει
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος | poltre | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 78 | 24-05-15 16:41 |
Αρχάριος | Pavlik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 08-06-13 22:20 |
Αρχάριος | paulos-k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 04-01-11 02:19 |
Αρχι-αρχάριος | Hydrus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 14-09-10 00:06 |
Αρχάριος με 33 lt | tass | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 30-10-09 13:04 |