|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή προσφορά σε σχέση με την αρχική τιμή τους, αλλά πάλι ξεφεύγω από το μπάτζετ μου δυστυχώς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πιστεύω πως το κυριότερο πράγμα στο ενυδρείο είναι το φίλτρο.
Αν πας σε μια φθηνή λύση μπορεί να σου βγάλει προβλήματα και στο τέλος να σου στοιχίσει διπλά και τριπλά. (Ακόμα και το ρεύμα που θα καίει) Εγω στη θέση σου, διότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για τους περισσότερους, θα καθυστερούσα λίγο να το ξεκινήσω ώστε να μαζέψω αν μπορώ κάποια χρήματα για να πάω σε καλύτερο φίλτρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι νέος ελεύθερος επαγγελματίας.. Χρήματα δεν θα υπάρξουν ποτέ! Χαχαχα!
Πέρα από την πλάκα δεν είναι το θέμα να μαζέψω αυτά τα χρήματα που απαιτούνται. Το θέμα είναι να νιώθω εγώ ότι αξίζει να δώσω τόσα. Βλέπω ότι υπάρχουν επιλογές και ότι μπορώ να βρω κάτι στα 200-250 ευρώ, γι αυτό και στέλνω εδώ να μου πείτε την εμπειρία σας στην οικονομική κατηγορία φίλτρων. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού είσαι κι εσύ επαγγελματίας θα ξέρεις πως "ότι πληρώσεις παίρνεις" σχεδόν πάντα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεόβουλε, άστο μην νομίζει κανεις οτι μου κανεις και διαφίμηση.
Ετσι και αλλιώς το 1 απο τα 2 εφυγε και το άλλο ειναι θεμα χρόνου να φυγει. Αλλωστε το παληκαρι ειναι επαρχία και εγω δεν στελνω. Προτιμώ να το δει ο άλλος. Εν παση περιπτώση...Τα JBL είναι για μένα απο τα ένα - δύο καλύτερα. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάρκες. Και επώνυμα και κινέζικα. Απλά δεν παιζονται σαν φιλτρα. Το μεγαλο δε που εχω το 1901 κραταει το 400αρι για πλάκα μονο του. Απίστευτο φιλτρο....μόνο οσοι το εχουν δει να δουλευει στο δικο μου ενυδρειο καταλαβαινουν τι λέω. Κάτι eheim και κατι fluval τα θελει για κολατσιό. Για τα υπολοιπα δεν γράφω καν.... Και σαν ευκολία και θορυβο ειναι σκαλες καλυτερο. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας και τις λαμβάνω σοβαρά υπ όψη μου. Απλά προσπαθώ να εξαντλήσω λίγο κάποιες επιλογές που βρίσκω.
Βρήκα και τα εξής: Aquanova NCF - 1500 Jebao 403 Έχετε κάποια άποψη για αυτά? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λεντοταινία σε Rehau | repfar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-12-16 19:19 |
Γνωμες για rehau | tsan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-10-15 11:02 |
rehau η anubias | black neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-08-15 13:59 |