|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, οι τελευταιες εξελιξεις..... Τα αυγα εσκασαν μια χαρα με πολυ μεγαλο ποσοστο επιτυχιας..... Τα μικρα επεσαν στο πατο της γεννηστρας και εχθες αρχισαν να κολυμπουν ελευθερα..... Η γεννηστρα εγινε απο 5 λιτρο λευκο πλαστικο δοχειο. Εχω ανοιξει μια τρυπα για υπερχειλιση και εχω συννεχεις αλλαγες νερου ..... Χρησιμοποιω αεροπετρα και θερμοστατη στους 29.... Εχθες ταισα για πρωτη φορα..... Ενα αυγο μελατο, ενα αυγο σφιχτο, πηρα τους κροκους και τους ανακατεψα με σκονη τροφη και σπιρουλινα.... Αλοιφω ενα πολυ λεπτο φιλμ λιγο πανω απο την επιφανεια του νερου το αφηνω να ξεραθει καλα, κλεινω την υπερχειλιση και γεμιζω νερο ωστε να καλυψω κανα 2 χιλ του φιλμ..... Τα ψαρακια ορμανε σαν τρελα να φανε..... ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μεχρις στιγμης παμε καλα... Αλλα με πεθαναν.... Εχω γυρω στις 200 φωτο και βιντεο αλλα θα τα δειτε αργοτερα.................
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο, φίλε, μακάρι να βρεις λύση έστω κι αν είναι τόσο κουραστική.Σου εύχομαι να μεγαλώσουν γρήγορα.¶ντε και στα δικά μας.Ανέβασε καμιά φωτό να γλυκαθούμε λίγο.
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Μπράβο,θέλουμε φωτογραφίες γρήγορα.
Να σου ζήσουνε. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εύγε, συγχαρητήρια….
Εύχομαι να τα καταφέρεις τελικά και να τα κρατήσεις, αφού αυτό είναι και το δυσκολότερο στάδιο. Περιμένουμε νέα σου και φωτό βέβαια!
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι τωρα ολα καλα.... Τα μικρα ειναι καμια 40αρια... Εχθες ταϊσα και αρτεμιες και σκονη σπιρουλινα.... Τρωνε τα παντα....Οι φωτογραφιες ειναι απιστευτες αλλα θα τις δειτε μολις μπουν στο 60 λιτρο τα μικρα ( το κακο το ματι).....
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Πριτανακο...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τις καλύτερες ευχές!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επειδή... μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, Βάλε καμμιά φωτό. Τα μάτια στα οποία αναφέρεσαι, τα έχουμε μαυρίσει ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια εβδομαδα μετα την εκκολαψη και τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα...... Κοντευω να χασω τη δουλεια μου αφου πρεπει να ξεκλεβω καθε λιγο χρονο για να πηγαινω να ταϊζω και να αλλαζω νερο.....Τα μικρα εχουν μεινει πλεον καμια δεκαπενταρια......Αλλα τα βλεπω σκουρα τα πραγματα.... Πολυ δυσκολο να εισαι ψαροδισκογονιος!!!!!!!!!
φτου φτου .... σας δινω και ενα μικρο δειγμα των φωτο για να γουσταρετε.... Μην τυχον τα ματιαξει κανεις, τον εφαγα....... Εχω καμια τρακοσαρια ακομα σε μεγαλο μεγεθος...... Πιστευω οτι θα τα δειτε σε αρθρο στο περιοδικο εν καιρω......
Rock Rules Eternal Algae to the Planted Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Pritanis : 10-03-06 στις 14:25 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mεταφορα Αυγων | celica192tsport | Δίσκοι | 15 | 02-02-06 13:48 |