|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω τι κυκλοφορια θες στο ενυδρείο σου και τι ροή.
Όμως σιγουρα τα 2210 ακόμη και τα 2212 ειναι πολύ "αδύναμα" από όλες τις απόψεις. Τα ειχα και τα ξερω καλά. Εγω θα σου πρωτεινα κάποιο άλλο φιλτρο γιατι το μήκος σου ειναι μεγαλο και δεν βλέπω να σου καθαριζουν απο τον βυθο τιποτε. Εγω πάλι θα σου ελεγα ειτε σε Fluval να κοιτάξεις ειτε σε JBL . Τα astro και κάποια άλλα κινέζικα δεν συγκρίνονται μαζί τους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ ναι δεν προσεξα τον τιτλο..
Εγω πιστευω πως με 2Χ 2212 θα σαι μια χαρα απο πλευρας φιλτρανσης.και για εξτρα κυκλοφορια προσθετεις κι εναν κυκλοφορητη ακομη,βεβαια ανεβαινεις σε 30 watt καταναλωση σκεψου κι αυτο..
|
||||
|
||||
![]()
Η οικονομική μου δυνατότητα είναι περιορισμένη δυστυχώς. Πάνω κάτω 200 ευρώ θα ήθελα να διαθέσω για φίλτρανση. Ήλπιζα ότι λόγω όγκου υλικών που έχουν και λόγω του ότι θα είναι 2 φίλτρα, θα είναι αρκετή η κυκλοφορία. Εκτός του ότι είναι αρκετά οικονομικά, διαβάζω ότι είναι και αρκετά αθόρυβα. Στην τελική νομίζω blackwater βιοτοπικό με αγγελόψαρα νομίζω πως δεν χρειάζεται δυνατή ροή.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λεντοταινία σε Rehau | repfar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-12-16 19:19 |
Γνωμες για rehau | tsan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-10-15 11:02 |
rehau η anubias | black neon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-08-15 13:59 |