|
|
||||
|
||||
![]()
κανε λίγο υπομονή και άστα όπως είναι.........θα περάσω το απόγευμα,εκτός απρόοπτου να στα μοντάρω!
πάρε τσιμεντο και βακτήρια special blend...... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα λάθη διδάσκουν τότε έχω μια καταπληκτική μόρφωση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 20-09-17 στις 13:55 |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ναι ειναι ευαερα και ευηλια! Οχι σαν τα νταμαρια τα δικα μου. Φυσικα και δεν τα εκανα εγω, αλλιως παλι νταμαρε θα ειχαν βγει. Ενα μεγαλο ευχαριστω στο Νικο (Voas) και στον Δημητρη (golf4470) που αφηερωσαν το απογευμα τους να με ξεστραβωσουν λιγο.... Και φυσικα την εκπληκτικη κατασκευη των νησιων. Καθομαστε με τη γυναικα μου και τα χαζευουμε. Που να μπουνε και ζωντανα μεσα, μπροστα στο ενυδρειο θα κοιμαμαι
![]() Εγινε και σιφωναρισμα του βυθου ( κατοπιν υποδηξεως του Νικου) και αλλαγη 50 λιτρα νερο. Αυριο θα ξαναριξω και βακτηρια και θα αρχισω τις μετρησεις Ακολουθει φωτογραφικο υλικο της κατασκευης... Δημητρης στα τσιμεντα, Νικος στη κατασκευη, Ριτσα επιβλεψη.... Εγω μαλλον πιο πολυ καπνιζα και επινα μπυρες μαλλον!! Επλαθα και την πλαστελινη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Στην αρχη ειχα παθει πλακα με το δεξι νησακι. Αλλα τελικα εχω παθει πλακα και με τα δυο
![]() Και παλι ευχαριστω πολυ Νικο- Δημητρη
|
|||
|
|||
![]()
Πω πω συγχαρητήρια παιδιά, φανταστική δουλειά! Πάρα πολύ ωραίο στήσιμο!!! ¶ντε σε καλή μεριά!
|
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο Μιχάλη!
και εμείς σε ευχαριστούμε για την περιποίηση που μας είχες εχθές.... να είστε καλά να το χαρείτε φιλαρακι μου! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Thanasis.... Reef... Ξεκινημα!! | thanasis76 | Reef | 491 | 27-05-16 16:53 |
Ξεκινημα Reef 200λιτρα+Sump | Dream Waters | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 19-04-16 21:43 |
ξεκινημα σε reef | gianniwpopi | Nano Reef | 90 | 30-03-14 08:43 |
Ξεκινημα Boyu TL-550 128 lt Reef | konchrist | Reef | 14 | 01-05-09 08:39 |
Ξεκινημα νεου REEF | Gregoris | Reef | 43 | 06-01-09 18:16 |