|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν συμφωνώ με την προσθήκη του prime. Για μένα η καλύτερη λύση είναι μεγάλες αλλαγές μέχρι να φύγει η αμωνία. Θα κάνει καλό στα ψάρια σου από το να περιμένεις να μηδενίσει με χημικό τρόπο.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Πριν από λίγο εγκατέστησα τον phosban 550. Για αντλία χρησιμοποίησα μια eheim compact 1000 στη χαμηλότερη ροή, γύρω στα 300 λίτρα. Θα έλεγα οι μούφες που δίνει είναι πολύ επίφοβες. Τα έπιασα με tire ups αλλά και πάλι βγαίνουν σχετικά εύκολα. Έχει κανείς το συγκεκριμένο ριάκτορα να μου δώσει καμιά συμβουλή;
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sxetikos : 16-09-17 στις 21:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα Δημήτρη!
εάν βάλεις λάστιχο μικρότερης διατομής σφηνωτά και από πάνω τα υπάρχων που έχεις, δεν θα θηλυκώσουν καλύτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οι σημερινές μετρήσεις πριν την αλλαγή του νερού.
NH3/NH4-->0,5 No2-->0 No3-->25 Po4-->0,25 Kh-->10,5 Ph-->7,5 Με απασχολεί το γεγονός ότι δε μετράω Νο2. Έπεσε και λίγο το Ph, αλλά στην παρούσα φάση νομίζω ότι είναι καλό, όσο αφορά τη σχέση αμμωνίας και ph.
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
||||
|
||||
![]()
Οι σημερινές μετρήσεις. Σήμερα δε θα κάνω αλλαγή νερού.
Nh3/Nh4-->0,5 No2-->0 No3-->25 Po4--0,1 Kh-->9,6 Ph-->7,5 Ο ριάκτορας φαίνεται να κάνει καλή δουλειά. Αυτή τη στιγμή έχω μέσα 250 γραμμάρια αντιφώσφορο.
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά τα πας άσε τα φωσφορικά να πέσουν με τα νιτρικά !
Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ έβαλα αντίφως τελευταία φορά. |
|
||||
|
||||
![]()
Οι χθεσινές μετρήσεις.
NH3/4--->0,5 No2-->0 No3-->25 Po4-->0,1 Kh-->8,3 Ph-->8 Έχω παρατηρήσει ότι το kh δεν έχει σταθερή τιμή. Που μπορεί να οφείλεται; Εδώ και δύο μέρες το skimmer βαράει υπερωρίες και υπερχειλίζει το κουτί περισυλλογής με νερό. Τι θα πρέπει να κάνω γι' αυτό; Επίσης, βλέπω ότι σιγά-σιγά θα πρέπει να αρχίσω να κοιτάω για νέο skimmer. Δεδομένου ότι θα μπουν και κοράλλια, τι skimmer θα μου προτείνατε;
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικό μου | Racikos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 14-05-13 18:43 |
Να και το δικό μου το νέο | zaxar | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 02-05-10 11:41 |
Εδώ και το δικό μου | gantalf | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 6 | 06-03-09 22:29 |
να και τα δικά μου... | aristomenis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 29-05-08 09:22 |
Να και το δικό μου.... | LEON13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 01-08-07 22:37 |