|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρήσεις αμμωνίας έχεις ;
22,5 βαθμούς θερμοκρασία πως το κατάφερες αυτή την εποχή ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Την αμμωνια πως την μετραμε?
22.5 βαθμοι κελσιου ειναι λιγο η πολυ ? |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το είδα,
Ευχαριστώ Σταύρο ![]() Παράθεση:
όπως και τα υπόλοιπα τεστ γιατί με χαρτάκια δεν είναι και τόσο αξιόπιστα Απλά μου έκανε εντύπωση η θερμοκρασία 22,5 αυτή την εποχή αλλά δεν είδα πως είσαι στο εξωτερικό ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μονο χαρτακια sticks της JBL εχω...
ναι ειμαι Γερμανια εσας ποσο ειναι ο μεσος ορος θερμοκρασιας? ξανα εκανα τις μετρησεις αλλα ολα οκ δειχνουν... απο τι μπορει να προηλθε ομως ο θανατος του γκαπυ μ? |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να έχεις αμμωνία και για αυτό να έχεις θανάτους,
προσπάθησε να βρεις υγρά τεστ , για όλα , Αμμωνία (ΝΗ3/ΝΗ4), Νιτρώδη (ΝΟ2) , Νιτρικά (ΝΟ3) όταν είχα γκαμπυ τα κράταγα γύρω στους 25 βαθμούς τον Χειμώνα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα σε σιλικόνη ενυδρείου eheim | manolakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 08-12-14 19:23 |
Πρόβλημα με φυτό ενυδρείου (Altenthera reineckii) | giorxatz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-05-11 19:32 |
Πρόβλημα με βάση ενυδρείου | kelly__ | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-04-11 22:56 |
Πρόβλημα διακόσμησης λόγω ενυδρείου! | xxone_17 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 2 | 13-03-08 01:39 |
Πρόβλημα με αυτοσχέδιο καπάκι ενυδρείου. | arxariosss | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-10-06 14:25 |