|
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο 50 είναι παρα πολύ. Θα χάσεις όλα σου τα κοράλλια. Πως αλλιώς να τα ρίξεις αν δεν κανείς αμέσως αλλαγή νερού τουλάχιστον το 50%;
Καλό σκιμαρισμα κ να δούμε την αιτία που έγινε αυτό. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγή έκανα 50 λίτρα.
Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν ξέρω Αν είναι να κάνω αλλά 50 λίτρα δεν θέμα Τα Νο3 Δεν είναι ακριβώς 50 πιο λίγα είναι
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να θες περισσότερη κυκλοφορία , τον βράχο από το σαμπ αφαίρεσε τον , επιστροφή τι έχεις;τι λάμπες έχει το φωτιστικό και σε τι κατάσταση είναι;
Το κυρίως ενυδρειο πόσα λίτρα είναι; άνθρακα ποτέ άλλαξες τελευταία φορά;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επιστροφή έχω μια cicce 2400 λίτρα και χτες αγόρασα μια jebao 4000 η οποία θα μπει από εβδομάδα Οι λάμπες μου 3ΑΤΙ 39βατ έκλεισαν 1 χρόνο λειτουργίας. Οπότε θα πανε για αλλαγή Το ενυδρείο είναι καθαρά 200λιτρα και 80το σαμπ ¶νθρακα και αντιφωσφορο αλλάζω κάθε 1.5μηνα είναι σε ριακτορες τα υλικά
|
|||
|
|||
![]()
Βάλε άλλες δύο λάμπες ακόμα φιλαράκι!
Με 3 δύσκολα! Ανέβασε την χαετό και τα βακτήρια! Κάνε το σκιμμερ λίγο πιο wet ίσως βοηθήσει! |
|
||||
|
||||
![]()
Παρά την κατάσταση των sps πέρασα φουλ επίθεση είχα μια παραλαβή σήμερα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |