|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου χαλάσαμε δυο φυτά απο αυτα που είχα φυτέψει αλλα νόμιζα οτι χαλάσανε απο τον φωτισμό. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτσε για δεν κατάλαβα καλά ,
Νητρίτη τι εννοείς ; Νιτρικά (ΝΟ3) ή Νιτρώδη (ΝΟ2) ; Αν είναι Νιτρικά δεν θα κάνεις τίποτα, αυτά δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το 20 , ιδανικά <= 15. Αν είναι Νιτρώδη θα κάνεις αλλαγές και θα μειώσεις το τάισμα για καμιά εβδομάδα, είναι δηλητήριο για τα ψάρια, θα πρέπει να είναι μηδέν (0), τα φυτά δεν επηρεάζονται από αυτά
|
||||
|
||||
![]()
Το sera bio nitrivec είναι βακτήρια κι είναι για να ρίξεις ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τα νιτρώδη (no2) και την αμμωνία.
Ωστόσο όλα αυτά τα σκευάσματα μπορεί παροδικά να κανουν αυτό το λένε αλλά δεν καταπολεμουν την αιτία του προβλήματος. Εαν εχεις no2 πρεπει να κανείς οπωσδήποτε αυτά που σου είπε ο Τάκης. Και είμαι σχεδόν σίγουρη οτι οφείλονται σε αυτό οι θάνατοι. Να εχεις στο μυαλό σου οτι τα ενυδρεία δεν θέλουν φάρμακα ματζουνια κλπ. Τα περισσότερα αντιμετωπιζονται με ενυδρείακο αλάτι κι αλλαγές νερού.. Μην σπαταλάς τα λεφτάκια σου σε τέτοια πράγματα. Αν θες να πάρεις κάτι βρες το αντιχλωριο prime. Που είναι εξαιρετικό. Φιλικά Δημητρα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
διαφορα του sera nitrivec me to sera bio nitrivec | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 30-12-10 21:52 |
nitrivec? | oscar1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-03-08 21:23 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 17:43 |
NITRIVEC | TEDDY | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 03-10-07 14:21 |