|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη σε 300λιτρα ενυδρείο όλο το καλοκαίρι έκανα τη δουλειά μου με δυο 80αρια. Στις μεγάλες ζεστές βέβαια μου ξέφευγε ένα βαθμό αλλά με 4 πιστεύω δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε συ Μπάμπη αν εχεις ανοικτό καπάκι τοτε τι να σου κάνουν τα ανεμιστήρια...??? Θα χάνεται όλη η προσπαθεια τους.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Να τροποιησω λοιπόν τη σκέψη μου. Αν η στήριξη είναι η ίδια κι απλά στο καπάκι κάνουμε κάποιες τρυπες. Προφανώς απαιτείται για κάθε ανεμιστήρα και μια είσοδο και επιπλέον κάποιες εξόδους, σωστά; Δεν γίνεται πχ μια τρυπα ανά δύο ανεμιστηρακια. Λογικά θα χάνει απόδοση. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μπάμπης : 09-09-17 στις 11:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μπάμπη .......η τροποποιημένη σκέψη σου....με εκαψε τελείως.....εισαι θεός.!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν εχει σημασια αυτο. Ή μαλλον εχει. Θα εχει καλυτερο αποτελεσμα με ανοιχτο καπακι. Ας δει κι αυτες τις προτασεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=62925 Το μονο θεμα ειναι να μην εχει ψαρια που πηδανε εκτος νερου. Θα πρεπει να βαλει πλεγμα http://www.aquatek.gr/vb/attachment....5&d=1281463508
|
|||
|
|||
![]()
Σπύρο αυτο που λες δεν στεκει.
Βασικά το εχω δοκιμασει και εγω με ανοικτα όλα τα καπακια και μονο τα ανεμιστηρακια και ο αερας που βγαζανε χανοτανε. Δεν προλάβαινε να φτασει στην επιφανεια του νερου. Είπαμε να εχουμε καποια τρυπα για να βγαινει η εξατμιση του νερου και να δημιουργειτε κυκλοφορια αλλα όχι όλο ανοικτο. Θα πρεπει σε αυτη την περιπτωση να βαλεις ανεμιστηρες με πολυ μεγαλυτερη δυναμη σε σχεση με αυτους που θα εβαζες αν ήταν κλειστό το καπακι. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω απολυτα με τον Σπυρο! Λαμπρο εχω βγαλει το καπακι εντελως τωρα το καλοκαιρι για να χω καλυτερη ψυξη κι εννοειται χωρις προβλημα..εχει μεινει μονο το πισω μερος που κρατανε τα ανεμιστηρια..Το μυστικο ειναι να βρισκονται κοντα στην επιφανεια για να πετυχουμε εξατμιση
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οι περισσότεροι όμως (όπως και εγώ) τα έχουμε σε κάποιο πλαίσιο στην ίδια επιφάνεια με το καπάκι το οποίο απέχει 7 εκατοστά από την επιφάνεια του νερού. Ξέρεις τι απόδοση έχουν τα ανεμιστηράκια σε απόσταση 7 - 8 -9-10 εκατ ? και με ανοικτό περιβάλλον γύρω τους ??? Αντίο ζωή (Μαρθα Βούρτση - Ελένη Χατζηαργύρη). Εκτός και πάς όπως είπα πιο πάνω σε πιο δυνατά ανεμιστηρια ή όπως λες και εσύ αν τα ανεμιστηράκια ακουμπάνε σχεδόν το νερό. |
|
||||
|
||||
![]()
Κατσε να το μετρησω
![]() ![]() Επισης βγαζοντας το καπακι εχω και λιγοτερο θορυβο..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύξη ενυδρείου με ψύκτρα | isidor | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 61 | 08-10-16 13:31 |
ψύξη ενυδρείου με μοτέρ ψυγείου | marios psilopoulos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 13-05-14 17:10 |
Ψύξη ενυδρείου μέσω ψύκτη πόσιμου νερού | tallguit | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 20-03-14 10:25 |
Μια λύση για την ψύξη του ενυδρείου μου | Misirlis Aquarium | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 01-03-14 11:12 |
Ερωτήσεις για ψύξη ενυδρείου | stratosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 27-07-13 10:37 |