|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο είναι μεγαλούτσικο, για να μη πω ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ
![]() όπως επίσης και πολύ ψηλό. Τι θα βάλεις μέσα ; τι είδη ψαριών , φυτά κλπ
|
|||
|
|||
![]()
2 μεγάλα κοπάδια (30 ατόμων ίσως περισσότερα) απο καρδινάλιους και ροδόστομους. καμια 20-30αρια sterbai , μερικούς οτόκυκλους και nano plecos. Ίσως german κ bolibian rams. Στην πολυ πορεία ίσως , ιιιιιιιίσως βάλω και δίσκους. ΙΣΩΣ τονίζω χαχα.
Απο φυτά σίγουρα όλη η πλάτη βαλισνέριες. Ανούμπιες εδω και εκεί σε ξύλα και πέτρες (αργεί ακόμα το όλο θέμα αλλά αυτά έχω σκοπό να βάλω) Κ ίσως κάποιο έυκολο γκαζόν ή θαμνώδες μπροστά. και καναν εχινόδορο εδώ και εκεί. Τίποτα πολύ ψαγμένο , δεν ειναι για co2 εκεί μέσα θα πάει ο κούκος αηδόνι λολ. Σκέφτομαι αν θα χρειαστώ και υπόστρωμα αλλά στην παρούσα με ενδιαφέρει να ξέρω αν αυτός ο φωτισμός που έδειξα είναι αρκετός και αν όχι αν έχεις/έχετε να μου προτείνετε κάτι! |
|
||||
|
||||
![]()
Ανούμπιες βάζεις, βαλισνέριες με δυσκολία,
τα υπόλοιπα που λες θες 1000 watt φωτισμό ![]() Εχεις σκοπό να βάλεις τόσο δυνατό φωτισμό ;
|
|||
|
|||
![]()
Με led ολα γίνονται , το θέμα είναι πως χωρίς DIY (που δεν το έχω... εκτός και αν είναι κάτι με προσχέδιο) μπορώ να βάλω μέχρι 6 λάμπες 1.5 μέτρου με ακροφήσια t8. αυτό με περιορίζει πολύ.
------------------------- το άδειασα το έπλυνα με ξύδι παντού ... το γεμίζω... για το stress test... *crossing fingers* ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giorgos_Nikaia : 09-09-17 στις 20:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός | japetus | Αναπαραγωγή | 3 | 13-06-14 18:18 |
Φωτισμός<<HQL η Τ8-Τ5 ;>> | Σπύρος Μ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 05-10-09 15:30 |
Φωτισμός... | Kotsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-08 16:42 |
Φωτισμός | panagiotis265 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-04-08 17:58 |