|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχάριστα νέα ότι όλα πήγαν καλά στις διακοπές!
Στην όσμωση θέλει μεγάλη προσοχή το τελευταίο στάδιο της ριτηνης γιατί από ένα σημείο κ μετά αντί να δεσμεύει τα φωσφορικά του δικτύου αρχίζει κ βγάζει συσσωρευμένα φωσφορικά όπου το Tds δεν τα μετράει. Για αυτό σωστή αλλαγή όταν αλλάξει χρωμα. Επίσης δεν πρέπει να αφήνουμε ποτέ την αο εκτεθειμένη στον ήλιο κ στο κρύο γιατί χαλάει η μεμβράνη. Τέλος η μεμβράνη θα πρέπει να κρατάει νερό υπό πίεση μέσα. Αν όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν θα χρειαστεί πολύ γρήγορα να αλλάξουμε μεμβράνη. Το tds 7 πιστεύω ότι είσαι οριακά καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε μου αποψε κιολας θα κανω αλλαγη ρητινης και θα δω τι βγαζει απο tds . εχω την εντυπωση πως εχει αλλαξει (σκουρινει ) το χρωμα της . το κακο ειναι πως την εχω σε κανιστρο 10" και περνει αρκετη μεσα και εχει αλλαξη το χρωμα στα κατωτερα στρωματα αλλα ετσι θα παεταχτει ολη .
ευχαριστω πολυ για την πληροφορια φιλος , το σκεφτομουν και εγω οτι μπορει να θελει αλλαγη , αλλα φανταζομουν πως θα βγαλει κανα 8μηνο και οχι 4 μηνες μονο που την εχω . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |