|
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη καλημέρα. Από το βίντεο δεν παρατηρώ κάτι φοβερά ύποπτο. Παρακολούθησε τη συμπεριφορά του και πες μας. Κάνε κάνα τεστάκι στο νερό σου να δούμε αν παίζει τπτ. όταν ανοίγουν τα φώτα του ενυδρείου έχουν μήπως παράξενη συμπεριφορά τα ψάρια σου?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως επειδή έχεις πλησιάσει πολύ κοντά στο τζάμι και περιμένουν φαγητό να μην βλέπουμε την συμπεριφορά που λες. Δοκίμασε ξανά με άλλον τρόπο μήπως και βγει κάτι άλλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη, όταν βλέπεις κάτι παράξενο στη συμπεριφορά των ψαριών ,
το 1ο που κάνεις είναι μετρήσεις, άσχετα με το τι θα δείξουν όμως κάνεις και μια καλή και ήρεμη αλλαγή, και όσο πιο μεγάλη τόσο πιο καλά, αρκεί το φρέσκο νερό να έχει τις ίδιες παραμέτρους με αυτές του ενυδρείου, ακόμα και καθημερινές αλλαγές για λίγες ημέρες καλό θα κάνεις ----------------------- Στο βιντεο δεν παρατήρησα κάτι παράξενο. Μήπως τις προηγούμενες ημέρες είχαν πέσει σφαλιάρες για αναπαραγωγή ;
|
|||
|
|||
![]()
Απο τις ρουτίνες δεν έχω αλλάξει κάτι .
Όταν ανοίγω τα φώτα , περιμένουν φαγητό!!!! Όλα εκτός απο το μεγάλο τις 2 τελευταίες μέρες . Στο βίντεο δεν φαίνεται κάτι στην κίνηση όντως . Πριν την νηστεία έτρωγε και άραζε στον πάτο του ενυδρείου στο ίδιο σημείο . Μετά την νηστεία κολυμπάει αλλά δεν τρώει . Για τις σφαλιάρες της αναπαραγωγής , το σκέφτηκα και εγώ και έψαχνα για αυγά αλλά δεν βρήκα κάτι . Αλλαγή νερού θα κάνω σήμερα μία μεγάλη και το άσχημο είναι οτι θα λείψω 16 μέρες . |
|
||||
|
||||
![]()
Φώτη αυτό που ανησυχεί είναι ότι το ψάρι δεν τρώει. Εδώ ετοιμοθάνατα μπορεί να είναι και συνήθως πάντα τσιμπολογάνε. Δοκίμασες δύο τρία είδη τροφών? Το λέω για να τα δοκιμάσεις όλα γιατί πιθανότατα αποτέλεσμα δεν θα έχει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς ξανατάισα την άλλη τροφή και πάλι δεν έφαγε . Θα δοκιμάσω και σπιρουλίνα και βλέπουμε . Bloodworms λέω να μην δοκιμάσω .
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και απο εμένα
![]() Ήταν και παλαιότερα έτσι νομίζω Φώτη , αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατα διαστήματα τα ελέγχει . Τα ψάρια έχουν μηχανισμούς που ελέγχουν τα flukes. Πρακτικά αυτό που θα βοηθούσε για αρχή θα ήταν οι συχνές αλλαγές νερού (αν μπορεις και καθε μερα για ένα διαστημα καλό θα ήταν) αν δείς ότι συνεχίζει να είναι έτσι τότε θέλει θεραπεία με praziquantel . Kαλή ευκολία !!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νωχελική συμπεροφορά, κολυμπάει δύσκολα | Χρήστος Σ. | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 48 | 22-06-17 15:26 |
Συμπεριφορά ΚΟΙ στο ζευγάρωμα | yiannossavva | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 12-06-09 06:01 |
συμπεριφορά cardinal | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 02-09-07 19:55 |
Παράξενη συμπεριφορά.... | pani | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 29-09-06 23:08 |
Συμπεριφορά Tetra | Apostolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 17-11-05 10:31 |