|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το PH επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όχι μόνο από το CO2, και αν η ΚΗ είναι υψηλή τότε το PH δεν θα πέσει εύκολα, αλλά το CO2 να είναι υπερβολικό και να έχεις προβλήματα
|
|||
|
|||
![]()
Το kh πώς μπορώ να το επηρεάσω!!! Δηλαδή ή να το ρίξω ή να το ανεβάσω ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Με Α/Ο, αλλά ταυτόχρονα θα επηρεάσεις και τη GH, αυτό για κατέβασμα,
για ανέβασμα, σπάνια το κάνουμε, μόνο με κατάλληλα μεταλλικά άλατα. Γιατί θες να πειράξεις τη ΚΗ ;
|
|||
|
|||
![]()
Αρχικά να σου πω ότι δεν ξέρω πόσο είναι το kh. Γιατί αναφέρθηκες πριν στο kh. Για να ξέρω τι πρέπει να κάνω. ?? Sorry για την ταλαιπωρία. Παρήγγειλα το check droper αλλά θα αργήσει να έρθει. Μέχρι τότε τι προτείνεις να κάνω ?? Πόσες bubbles να εχω το co2 το δευτερόλεπτο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα με 1 φυσαλίδα ανα δευτερόλεπτο για να ειμαστε σίγουροι
|
|||
|
|||
![]()
Είχα διαβάσει ότι σε 45 λίτρα αναλογει μια φυσαλίδα το δευτερόλεπτο. Ισχύει αυτό ?? Και απο σήμερα το πρωί το έβαλα δηλαδή στα 200λιτρα που είναι το ενυδρείο μου στις 4 φυσαλίδες περίπου. Αύριο το πρωί να το επαναφέρω δηλαδή στη 1 φυσαλίδα μέχρι να έρθει το drop checker??
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις drop checker δεν μπορεις να σαι σιγουρος.απο κει και περα πως κανεις διαχυση; γιατι αν κανεις με γυαλινο ποτηρακι σιγουρα θα χεις απωλειες οποτε η 1 φυσ/δευτ κατ εμε στα τοσα λιτρα ειναι πολυ λιγο..
Ρυθμισε στις 2 φυσ/δευτ και βλεπεις..κανε και μια μετρηση ph/kh για να χεις ενα μπουσουλα..
|
|