|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!
Μπράβο στον φίλο Ισίδωρο που συνεχίζει την αλυσίδα διάδοσης καθαρών C.saulosi ![]() Οι παρατηρήσεις έγιναν πιο πάνω και σίγουρα θα χρειαστείς περισσότερες πέτρες. Με 1.20 μήκος άνετα μπορείς να φιλοξενήσεις ένα ακόμη χαρέμι από συμβατό είδος mbuna όπως τα acei . |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω αυτα που εγραψα για το φιλτρο τα εγραψα απο προσωπική χρήση (να φανταστεις ειχα και το μεγαλυτερο 2212).
Και δεν ρουφάει τις ακαθαρσίες και δεν εχει πολύ δυναμη στην εξοδο. Και αν δεν κανω λάθος το 2210 εχει μόνο 2 καλαθάκια. 1 για τα σφουγγαρια και 1 για βιολογικό και βαμβακι. Σωστά ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσον αφορά τις πέτρες εχω αρκετές ήδη απλα στο μυαλό μου εχω σαν σκοπό να δω αν τελικα θα βαλω κάποιο χαρέμι ακομα, αν θα βαλω θα προσθέσω μερικές ακομα αλλα το τελικό aquascape θα γινει οταν εκδηλωθούν λιγο τα αρσενικά. Θα αφερέσω τα αρσενικά που περισευουν ώστε να μεινω μονι με ενα αρσενικό απο καθε είδος .. για παράδειγμα (υποθετικά παντα ) αν μεινω μονο με τα saulosi θα κρατήσω 2 αρσενικά τα υπόλοιπα θα δωθουν κ θα συμπληρώσω με θηλυκά , αν προβώ κ σε δεύτερο χαρέμι τοτε θα πρεπει να κρατήσω μια αναλογία 1m 4f απο το καθένα ... απλα σκέφτομαι οτι αν βαλω ολες τις πέτρες απο τωρα , μετα που θα θελω να κανω ξεχωριστό θα πρεπει να βγουν οι πέτρες για να απομακρύνω τα αρσενικά... θεωρώ οτι αυτο θα τα στρεσάρει παρά πολυ κ δε θελω να μπω σε αυτην την διαδικασία... μπορει κ να ειμαι κ λαθος αλλα άποψη μου ειναι... καλυτερα λιγο υπομονή κ απλα συμπλήρωμα, παρά αφερεση κ κακός χαμός κ κυνηγιτα.. ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xwriatis : 05-09-17 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να βάλεις τις πέτρες από τώρα γιατί και με λίγες θα στρεσσάρονται χωρίς κρυψώνες.
Όταν χρειάζεται να βγάλεις ψάρια(ή ακόμα και να βάλεις) αναγκαστικά αφαιρείς τις περισσότερες για να τα πιάσεις (για να βάλεις, έχει σημασία να αλλάζεις τη διαμόρφωση για να είναι πιο εύκολη η αποδοχή των νεοφερμένων). Και μη φοβάσαι τόσο πολύ. Mbuna είναι όχι μπούληδες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ------------------------- Θελω να ρωτησω πως θα σας φαινοταν αν εβαζα ενα χαρεμι labidochromis chisumulae? ωστε να καταληξω σε 2 χαρεμια απο 1m 4f .. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xwriatis : 06-09-17 στις 10:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερη επιλογή από τα πιο μεγαλόσωμα acei.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια σ ευχαριστω πολυ να σαι καλα..ευτυχως που υπαρχουν κ τα φορουμ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
......τα υπάρχουν πολλά,
CAB μόνο ένα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
seachem lake malawi salt | gleboukas | Malawi | 4 | 02-09-14 13:21 |
Η δική μου Malawi Lake | Undertaker | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 31 | 30-05-14 15:50 |
Lake Malawi Αποθέωση! | Παναγιώτης Κ | Malawi | 1 | 30-01-12 23:31 |
Bibliography of Lake Malawi Biology | george | Malawi | 3 | 08-10-03 19:09 |
Lake Malawi Fish Checklists | george | Malawi | 0 | 08-10-03 14:18 |