|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά δεν είναι και τόσο αξιόπιστη η μέθοδος μέτρησης CO2 με PH & KH,
Το PH μπορεί να επηρεαστεί και από άλλους παράγοντες, όπως τανίνες και χουμικά οξέα που ειδικά τα τελευταία αυξάνουν όσο ωριμάζει ένα ενυδρείο, με drop checker είναι η πιο ασφαλής αλλά και πιο εύκολη μέθοδος
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη μπορει να μετραω το ph του νερου με τον απλο τροπο και να βλεπω αλλες τιμες απ οτι θα eδειχνε ο drop checker??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το PH επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, όχι μόνο από το CO2, και αν η ΚΗ είναι υψηλή τότε το PH δεν θα πέσει εύκολα, αλλά το CO2 να είναι υπερβολικό και να έχεις προβλήματα
|
|||
|
|||
![]()
Το kh πώς μπορώ να το επηρεάσω!!! Δηλαδή ή να το ρίξω ή να το ανεβάσω ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Με Α/Ο, αλλά ταυτόχρονα θα επηρεάσεις και τη GH, αυτό για κατέβασμα,
για ανέβασμα, σπάνια το κάνουμε, μόνο με κατάλληλα μεταλλικά άλατα. Γιατί θες να πειράξεις τη ΚΗ ;
|
|||
|
|||
![]()
Αρχικά να σου πω ότι δεν ξέρω πόσο είναι το kh. Γιατί αναφέρθηκες πριν στο kh. Για να ξέρω τι πρέπει να κάνω. ?? Sorry για την ταλαιπωρία. Παρήγγειλα το check droper αλλά θα αργήσει να έρθει. Μέχρι τότε τι προτείνεις να κάνω ?? Πόσες bubbles να εχω το co2 το δευτερόλεπτο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα με 1 φυσαλίδα ανα δευτερόλεπτο για να ειμαστε σίγουροι
|
|