|
Ψάρια "ουράνια τόξα" (rainbowfish) Μελανοταινίες, "blue eyes" |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα πολύ καλές διαστάσεις για.να χαρείς πανέμορφα ψάρια. Λόγω όγκου είναι σχετικά ακριβό να γίνει high tech φυτεμένο. Έχεις σκεφτεί τι φυτά θες να έχεις μέσα. Θα έχεις co2? Από φίλτρο?
Δες ένα μεγάλο ενυδρείο με rainbow fish. Θες κάτι τέτοιο? ![]() Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
φοβερό αυτό που μου έδειξες αλλα αρχικά εγώ φανταζόμουν ενα τετοιο βυθό,(χωρις τις πολύ μεγάλες πετρες) μου κανει αρκετα΄φυσικό.
![]() μετα είδα και αυτό το αποτέλεσμα του συγχομπίστα και μου αρεσε παρα πολύ. ![]() Ευκολα φυτά φαντάζομαι. (και γενικότερα πράγματα που μπορώ να βρώ) φιλτρο ανεφερα τι εχω. χρειάζομαι κατι άλλο για φιλτρανση? Co 2 φαντάζομαι ναι. απλά δεν μπορώ να έχω ακόμα εικόνα του κόστους αν δεν ξέρω τι χρειαζομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
το δεύτερο το είχα στήσει εγώ,ότι θες ρωτάς
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον μια χαρά πράγματα μπορούν να γίνουν με ευκολα φυτά.
Οπως το είδα το ενυδρείο σου απλά θα βάλω και ξύλα εγώ. θα ήθελα να κάνω το γκαζονάκι. ο πάτος σου δηλαδή είναι ετσι όπως μου προτείνεις? -τυρφη και πηλος (αλήθεια που τα βρίσκω αυτά) Ισα ισα να καλυφθεί ο πατος? -αναμειξη flourite me μαυρο χαλικάκι ετσι? εσύ xristos τι έχεις κανει στον πατο? βλέπω πολλά layers |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίγη βοήθεια παρακαλώ | agamemnonas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 74 | 06-11-13 11:33 |
Την βοήθεια σας παρακαλώ. | Liam-Aqua | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 26-02-13 17:29 |
παρακαλώ βοήθεια | gma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 07-06-12 12:52 |
Βοήθεια παρακαλώ !!! | Perazzi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 27-03-10 18:22 |
Λιγη βοήθεια.... | kiriakos01 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 23-11-09 18:42 |