|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στα ενυδρεια μου για καθαρισμο χρησιμοποιώ φορμολη.πολυ φθηνο ,δεν μένει τίποτα ζωντανο.το οτι μπορεις να το κανεις σ εξωτερικο χωρο με τα φιλτρα να δουλεύουν ειναι οτι καλυτερο.προσοχη:δεν το εισπνέουμε !!!!!δεν το ακουμπαμε!!!αδειαζουμε κ εισαι ετοιμος δεν θελει ξεβγαλμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
η αληθεια ειναι οτι με την χλωρινη ταλαιπωρεισαι λιγο ...θελει πολυ καλο ξεπλυμα , εγω για να ειμαι σιγουρος εχω βαλει να δουλευει και το φιλτρο μονο με ανθρακα, και για την χλωρινη οπως και για την σιλικονη που εβαλα καθως κολησα τις πετρες με σιλικονη ..νομιζω 3-4 μερες ειναι αρκετες ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο νεου ενυδρειου. | δημητρης114 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 09-05-15 20:36 |
Απολυμανση φυτεμενου ενυδρειου | pkas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 21-07-12 17:18 |
προετοιμασια νεου ενυδρειου | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 28-01-12 17:45 |
Στησιμο νεου ενυδρειου | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 18 | 05-01-11 19:16 |
Νεος με ενυδρειου 126 λιτρα | f1rm4 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 44 | 05-02-09 13:28 |