|
|
||||
|
||||
![]()
Χρηστοοο Στη κλίση που έχουν ή στο ποσο μακρια τους έχουμε βάλει... Με αποτέλεσμα να μην έχει δυναμη να πάρει νερό κι να το γυρίσει... Γενικά βάζουμε νερό μέσα στο Κούβα για να το βοηθήσουμε ....
Tanganyika εγώ έχω μια απλή αντλία νερού Μπορεις να βρεις οπουδήποτε με 10 ευρώ... |
|
||||
|
||||
![]()
οι αντλίες που χρησιμοποιούμε,
όπως και οι περισσότερες περιστροφικές ή φυγοκεντρικές αντλίες, δεν τραβάνε αέρα, για αυτό για να λειτουργήσουν θα πρέπει να είναι μέσα στο νερό. Για αυτό γεμίζουμε το κάδο με νερό για να ξεκινήσουν , και αν βρεθούν τμήματα στη σωλήνα με αέρα ή φυσαλίδες , λόγω της υποπίεσης που έχει δημιουργηθεί από τη ροή θα περάσουν μέχρι να έρθει νερό πάλι
|
||||
|
||||
![]()
σημερα δουλεψε κανονικα με την μια, εκανα δοκιμη παλι χωρις να πειραξω απο τις σωληνωσεις τπτ ...ειναι με τις ωρες του!!! το θεμα μου ειναι οτι ακουγεται σαν να εχει παρει κατι η φτερωτη , ελπιζω επειδη τα καλαθακια ειναι αδεια να ακουγονται αυτα και οχι να ειναι τπτ αλλο ..την κοιταξα δεν εχει σπασει ουτε το αξονακι εχει τπτ ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα με νερο | gabalas21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-12-15 09:05 |
Αντικατασταση εισαγωγης fluval με σφουγγαρι | dragonld | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-07-14 21:30 |
προβλημα με νερο | chris7 | Malawi | 5 | 23-09-08 17:58 |
προβλημα με νερο | haris69 | Χρυσόψαρα | 7 | 20-03-08 15:10 |