|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους ,
ημερα συντηρησης σημερα. δευτερα φευγω και εγω για τα μπανια του λαου που λενε και σκεφτομαι , θα εχει θεμα το ενυδρειο και τα ψαρακια με μια εβδομαδα διαιτας ? η να στησω ταιστρα με φλεικς ? ειναι 7 μερονυχτα και ειμαι σε διλημα ... εσεις τι θα κανατε ? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα Σπύρο, εγω θα έβαζα μια ταιστρα γι αυτές τις μερες!
Έλεγχος του εξοπλισμού και της αναπλήρωσης και καλα να περάσεις φιλαρακι! |
|
|||
|
|||
![]()
το βαρελι μ αντεχει δυο εβδομαδεσ με 35αρια, με χει καλυψει στο παρελθον χωρισ ψυκτικο οποτε θα ειμαι οκ. εχω φλεικσ της ocean nutrition , αλλα δεν ξερω τι να κανω ωστε να πεφτουν και να μην τα περνει η υπερχειληση ...στα πελετ εβαζα ενα χωνακι απο κατω απο την ταιστρα,,, θα δοκιμασω το ιδιο να δω αν θα δουλεψει .
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ πιθανό Σπύρο, τωρα στην ταιστρα μπορεις να βυθίσεις πρόχειρα 10 πόντους ενα διαμπερές πλαίσιο, ανάμεσα απο τον κάδο απόθεσης τροφής!
|
|
|||
|
|||
![]()
α , τελεια , με μια συσκευασια αμυγδαλα αλφα βητα φτιαχτηκε το πλαισιο ... ελπιζω να δουλεψει , θα τεσταρω το απογευμα και λογικα θα ειναι μια χαρα...
ευχαριστω πολυ φιλαρακι για την ιδεα , μου λυνει τα χερια |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα δουλεψε !!!! συσκευασια απο αμυγδαλα στρογγυλο πλαστικο κουτακι κομμενο και με ται ραπ περασμενο στην ταιστρα , στην αρχη δεν ξεραν πως να παρουν την τροφη , μετα ενα περασε απο κατω και εκανε την αρχη ,.... το ενα με το αλλο εμαθαν και τωρα ειμαι ετοιμος για διακοπες ,,, πρωτη φορα φευγω απο το σπιτι καλοκαιρι με το θαλασσινο ... μεχρι τωρα ηταν αφρικανικο .....
καλο υπολοιπο καλοκαιριου σε ολους φιλαρακια , μολις γυρισω θα τα πουμε παλι ... φιλια σε ολο το φορουμ ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος: Ηπια μεταβαση σε διπλασια watt. | sarpijk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 23-05-13 12:04 |
Δ Ε Η -FOWLR | andreas72 | Παραλία - Beach Bar | 91 | 31-01-12 11:15 |
fowlr by kostas_pana | kostas_pana | Fish Only | 38 | 27-01-12 16:31 |
FOWLR για Πικασο | Pritanis | Fish Only | 4 | 15-05-10 20:26 |