|
|
||||
|
||||
![]()
Μείωσε κι τη τροφή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα καλη μου φιλη Δήμητρα!!ναι την εκανα..αφου τα ετριψα πρωτα..η αληθεια ειναι οτι φύγανε καποια ..αλλα κοληδανε αλλου ..και πηγαν και στις βαλισνεριες .ανουμπιες-κριπτοκορινες ευτυχως δεν τις επιασε..θα κανω παλι αλλαγή 30%την Κυριακή..
Αν μειώσω τροφη δεν θα εχω προβλημα στην βιολογία??τωρα βαζω 2-3 κουτ.σούπας.. Οι αφρικανες θα Μπουν τελη του μηνα...
|
||||
|
||||
![]()
Όχι... Έτσι κι αλλιως εβαζες παρα πολύ... Αν οι μετρήσεις σου είναι καλες δεν θα εχεις θέμα ...
Μην αγχωνεσαιιι!!! Μπορεί να ήρθαν κι με τα φυτά οι υδρες.... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για τς αμεσες απαντησεις σας !!οποτε το αφηνω και προχωραμε με τριψιμο και αλλαγες νερου μπας και φυγουν , ελπιζω οταν μπουν οι αφρικανες να τις δουν σαν μεζεδακια ..
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Το Panacur C είναι επίσης μια λύση όπως ανέφερες και στην αρχή ο ίδιος.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι το ξερω φιλε μου απλα οπως ειπαν και τα παιδια περα απο το αισθητικο που ελπιζω να βαρεθουν και να φυγουν ..δεν χρειαζεται να βαλω φαρμακο και να επιβαρυνω...για αρχη μειωσα αρκετα την τροφη ..
|
||||
|
||||
![]()
οτιδηποτε ψαρι και να μπει, θα τις φαει (πλην ελαχιστων εξεραισεων), σε γαριδαδικα κυριως αποτελουν προβλημα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 άγνωστα είδη σαλιγκαριών εμφανίστηκαν στο ενυδρείο μου | Manuel | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 09-10-12 01:13 |
ΥΔΡΕΣ...παντού | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 20-07-11 10:55 |
υδρες | andst87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-04-09 20:23 |
Αυγά corydoras εμφανίστηκαν!παρακαλώ την βοήθειά σας! | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-02-06 19:15 |