|
|
||||
|
||||
![]()
Κιχλίδες θα βάλεις, ότι μαλάκιο και να είναι αυτά, δεν παίζει κανένα ρόλο. Ότιδήποτε θα μπορούσαν να ενοχλήσουν ίσως οι Ύδρες ή άλλα μη παρασιτικά μαλάκια όπως αυτά, οι κιχλίδες θα το ξέσκιζαν έτσι και αλλιώς. Δεν υπάρχει καμια πρακτική αξία στο να σκοτώσεις αυτά τα μαλάκια.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αν πας κοντά μοιάζουν ετσι σαν μικρα λευκα ανθακια..οπότε Κώστα-αρτεμισια να μην κανω τπτ??θα τα φανε οι κιχλιδες μεχρι να αφανιστουν??ειναι ενοχλητικα που τα βλεπω στα τζαμια και δεν φενεται καθαρό το ενυδρείο..
|
|||
|
|||
![]()
Πέρνα το τζάμι με ένα σφουγγάρι, κατά τα άλλα δεν είναι κάτι να ανησυχείς.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ένα ενυδρείο που είχα τέτοιο θέμα τα ρουφούσα με αλφαδολάστιχο (τα ξύνεις να ξεκολλήσουν άν φύγουν θα κολλήσουν αλλού ) και έκανα αλλαγή νερού κάποια στιγμή εξαφανίστηκαν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οποτε δεν κανω κατι με αλατια -φαρμακα κλπ..
Αρτεμισία προσπαθησα να τα αφαιρεσω με αλφαδολαστιχο χθες αλλα κολανε τοσο καλα που για να το καθαρίσω θα μου φυγει πολυ νερο ..τα εκανα και με το σφουγγαρακι που εχω για τα τζαμια με τον μαγνητη εξωτερικά.φύγανε και τα ειδα μετα απο κανα 2 ωρο πάλι και στα τζαμια και στα φυτα που δεν είχα.. Απο τι μπορει να προηλθε δεν ξερουμε ε..
|
||||
|
||||
![]()
Αφαίρεσε τα. Μια θεραπεία είναι αυτό το φάρμακο για τα σαλιγκάρια αλλά δεν στο συνιστώ...
Εφόσον θα μπουν οι Κιχλίδες όμως δεν θα μείνει τιποτα... Μπορεί να εχεις κι πλανάρια απο τη τροφή... Κοίταξε καλυτερα.... Έκανες την μεγάλη αλλαγή που ειχαμε πει ; |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστό, το ιδανικό ειναι να κάνεις το καθάρισμα των τζαμιών πριν την αλλαγή νερού, 1-2 θα εξαφανιστούν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μείωσε κι τη τροφή.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελα καλη μου φιλη Δήμητρα!!ναι την εκανα..αφου τα ετριψα πρωτα..η αληθεια ειναι οτι φύγανε καποια ..αλλα κοληδανε αλλου ..και πηγαν και στις βαλισνεριες .ανουμπιες-κριπτοκορινες ευτυχως δεν τις επιασε..θα κανω παλι αλλαγή 30%την Κυριακή..
Αν μειώσω τροφη δεν θα εχω προβλημα στην βιολογία??τωρα βαζω 2-3 κουτ.σούπας.. Οι αφρικανες θα Μπουν τελη του μηνα...
|
||||
|
||||
![]()
Όχι... Έτσι κι αλλιως εβαζες παρα πολύ... Αν οι μετρήσεις σου είναι καλες δεν θα εχεις θέμα ...
Μην αγχωνεσαιιι!!! Μπορεί να ήρθαν κι με τα φυτά οι υδρες.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 άγνωστα είδη σαλιγκαριών εμφανίστηκαν στο ενυδρείο μου | Manuel | Αναγνωρίσεις ειδών | 9 | 09-10-12 01:13 |
ΥΔΡΕΣ...παντού | mikrosaquaristas | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 20-07-11 10:55 |
υδρες | andst87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-04-09 20:23 |
Αυγά corydoras εμφανίστηκαν!παρακαλώ την βοήθειά σας! | GIWRGOS | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 01-02-06 19:15 |