|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι φοβερός φίλε μου, μπράβο, συνέχισε έτσι εσύ όπως και ο φίλος AgMa, μας βγάζετε τα μάτια με τις κατασκευές σας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορώ να πω ότι μου είχε ξεφύγει το θέμα σου !
Φαίνεται πολύ καλό το φωτιστικό! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία κατασκευή , μπράβο φίλε μου .
Τι τσιπακια φοράνε τα μουλτιτσιπ ; Για θερμικες ασφάλειες δεν είδα να λες , θα ήταν καλό να βάλεις . Ύψος φωτιστικού αν επέλεξες 90 μοίρες φακούς για τα λεντ υπολόγισε 37εκ-40εκ από το νερό Και μπορεί και παραπάνω εφόσον πηγές σε κατοσταβατα.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θερμικές ασφάλειες δεν έβαλα, μιας και η θερμοκρασία δεν ξεπέρασε τους 33 βαθμούς σε φουλ καύσωνα, αλλά όπως είπες καλό είναι να βάλω.
"Let me tell you how you measure a man, when his world starts to fall see how tall he stand. It matters not how many times you fall down, what matters most is how many times you rise. Mistakes build character, and character takes you places money can't." |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Arduino Aquarium Controller | nt7561 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 56 | 26-12-16 04:03 |
Raspberry Pi aquarium controller | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 153 | 13-01-16 19:56 |
Arduino Aquarium Controller | aquadominus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 14-12-14 20:10 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |