|
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε εδω μπορεις να βρεις οτι θελεις,πραγματικα οτι θελεις απο ψαρια.για τα παπιλο αυτα διαβασα κ εγω,αλλα μου κανει εντυπωση οτι το συγκεκριμενο σαιτ δινει σε πολλα ψαρια λαθος λιτρα/μηκος ενυδρειου.προς το παρον τα ξεχναω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ααααχχ...........είσαι πάρα πολύ "τυχερός" να ξέρεις!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστή εσύ είσαι τυχερός.....εμείς μερικά ψαράκια τα ονειρευόμαστε μόνο
![]() Το seriously έχει πράγματι αρκετές φορές διαφορετικές απόψεις από τις δικές μας αλλά έτσι κι αλλιώς πολλά λήμματα εκφράζουν την άποψη του συγγραφέα τους κι εμείς θεωρώ ότι είμαστε (και καλά κάνουμε)από τους πιο αυστηρούς (όπως και οι Γάλλοι) στο θέμα απαιτούμενων λίτρων/μήκους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειμαι τυχερος δεν μπορω να πω οχι,προς το παρον εχω θεμα χρονου κ σπιτιου γιατι ειναι μικρο.βαζω δυο σαιτ για να τα δειτε,ο πρωτος ειναι ο μεγαλυτερος εισαγωγεας στην ευρωπη isabi.de/stockliste-tanganjika/index.php,γερνανος κ το δευτερο απο τσεχια tanganika.cz/deutsch/fish-export/Tanganyika/με πολυ μεγαλη γκαμα.βεβαια οι τιμες ειναι λιγο αλμυρες και ας ειναι γλυκου νερου.
------------------------- και οι δυο κανουν εξαγωγες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-08-17 στις 18:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση>>>> | ilias vag | Κιχλίδες Ασίας | 0 | 24-08-14 19:56 |
Ερωτηση... | krhtikos91vvti | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 31-03-12 21:25 |
ερωτηση | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-08-08 21:42 |
ερωτηση!!!!!!!!! | NiveOner | Bettas | 14 | 08-08-08 09:44 |
NEO ΕΙΔΟΣ: Xenotilapia sp. «Red Princess» | jpatou | Tanganyika | 4 | 23-02-05 00:03 |