|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φυσικα το τι λεει δεν το καταλαβαινω. Σε αλλο βιντεο τωρα μου εμφανιζει το δοχειο με τη σωληνα στη μεση οποτε καταλαβα πως λειτουργει. Απο θεμα φασαριας ξερεις τι λεει. Σε καποιο φορουμ που το σχολιαζαν ενας εγραφε οτι δεν κανει καθολου θορυβο κι ενας αλλος ελεγε οτι δεν μπορει να ανεχθει το ποσο φασαρια κανει. Μαλιστα οι συγκεκριμενοι το ειχαν σε ενυδρειο για χελωνες με το μοτερ μεσα στο νερο Σημερα κι αυριο θα κανω μια ερευνα αγορας να δω τιμες και Δευτερα Τριτη αν ειναι θα το παραγγειλω |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω τι κανει απο θόρυβο.
Αλλα δεν φαντάζομαι να κανει κατι τρελο, ολα πανω κατω, παρομοια φασαρία κανουν. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απ οτι μπορεσα να καταλαβω το αρχικο δοχειο εχει τα 2 σφουγγαρια και στο μεσον ζεολιθο. Προφανος θα πρεπει να τον αντικαταστησω με το βιολογικο υλικο που εχω στο υπαρχον φιλτρο και με ελαφροπετρα. Σωστα? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχει ζεολιθο, ναι θα πρεπει να βαλεις βιολογικο υλικο.
Αν έχεις προσβαση σε λερου η πρακτικερ, η ελαφρόπετρα ειναι οκ! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχω ηδη προμηθευτει ενα τσουβαλακι ελαφροπετρα. Ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, αν προσεχεις τα πλαστικα του μερη και δεν συμβει καμια ατυχια, θα το εχεις μια ζωη.
Η αντλια και να χαλασει αλλαζεις με μια αλλη κι οχι απαραίτητα την ιδια. Αν αλλαξεις ενυδρείο, δεν αλλαζεις φιλτρο, απλα προσθετεις καδο/ους. Δεν σου φτάνει η ροη αν κανεις κανενα 200+λιτρο? Αλλαζεις την αντλία με καποια απο ebay σε οτι λιτρα/ω θελεις. Πιστεύω έχει πολλα θετικά για εξωτερικό φίλτρο. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε την βρηκα εδω http://www.zoofast.gr/aqua-el-multikani--pg-17023.html με 35,71 +5,5 μεταφορικα (εχει εδρα την Πολωνια). Να μη σου πω οτι με 6¤ θα παρω απο τωρα κι ενα δευτερο αδειο δοχειο http://www.zoofast.gr/aqua-el-multikani--pg-17553.html να το εχω για μελλοντικα
Σε ευχαριστω πολυ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο | Sallllonikios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 05-02-16 21:24 |
προ φίλτρο και R/O | alcol | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 07-11-08 01:13 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Φίλτρο | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-03-08 17:00 |