|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά μπορείτε παρακαλώ να μου δώσετε
Ένα λινκ από Γερμανία που αγοράσατε jbl με 140 ; Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Τον Αυγουστο θα παω και εγω διακοπες για 15 μερες.Τωρα το ενυδρειο εχει μια σταθερη θερμοκρασια γυρω στο 26,3 και οι ανεμιστηρες μου κανουν πολυ καλα την δουλεια τους.Ηθελα να ρωτησω αν η σταθμη του νερου πεσει μπορει και 15-20 εκατ. τα ανεμιστηρακια θα συνεχισουν να κανουν την δουλεια τους ή η αυτοματη αναπληρωση ειναι μονοδρομος?Υπολογιστε οτι τωρα ειναι και 5,6 εκατ πανω απο την σταθμη αρα μιλαμε για 20-25 εκατ
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρο οποτε το δεις αυτο απαντησε μου σε παρακαλω! Στα jbl τα φιλτρα εχεις βγαλει τελειως τα σφουγγαρια εκτος απο το πανω πανω ή εχεις βγαλει μονο τα ενδιαμεσα στρογγυλα? Βαζεις και ενυδρειακο βαμβακι? Αν ναι που?
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αφησει μονο το πανω σφουγαρι κανονικα με τα πλαινα που παιζουν το ρολο του προφιλτρου.
Εχω βαλει βαμβακι στο αποκατω του καλαθι πάνω απο την ελαφροπετρα. |
|
||||
|
||||
![]()
OK Ευχαριστω πολυ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σχετικα με θορυβο η οχι των fluval...κανενας θορυβος...και εχω 6...ειναι τα μονα με τα οποια δεν εχω προβλημα...ουτε θορυβου ουτε διαρροων...οτι eheim ειχα τα εδωσα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 300λιτρα malawi mbuna | Xristos1978 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 17 | 24-05-13 20:10 |
Rio 400 Malawi Mbuna | nxris | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 02-06-11 14:13 |
RIO 400 - Malawi / Mbuna | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 24 | 03-10-10 20:44 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |