|
|
||||
|
||||
![]()
mikele εχεις και άλλα είδη μέσα μαζί με το tropheus και αν ναι ποιά?
για το φαγητο πές μου τα μπαλάκια τι μάρκα είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
βαζω και φωτο του ενυδρείου για να το δεις
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Μικελε ελπιζω να μην εννοεις οτι ταιζεις τα τροφεους μοσχαροκαρδια!!!!! Τα ψαρια αυτα ειναι αυστηρα χορτοφαγα και ζωικη πρωτεινη τα στελνει στον ψαροπαραδεισο πολυ γρηγορα.....
|
||||
|
||||
![]()
και ομως τα ταιζω 2 φορες την βδομαδα καρδια και απο οτι βλεπω την τρωνε...δεν το ηξερα οτι ειναι μονο χορτοφαγα.....ειναι σιγουρο αυτο???ισως την τρωνε γιατι εχει αρκετα λαχανικα στο μιγμα....ευχαριστω για την παρατηρηση θα το κοιταξω.......τα μπιλακια ειναι "τετρα πριμα" και οι ταμπλετες λαχανικων ειναι "vegetabinA" and "green algae wafers" τις tropical....τα τρωνε ολα...εχω μεσα και 3 πσευδοτροφεους χωρις προβληματα αλλα θα τα αλλαξω για να εχω μονο τροφεους....αν γνωριζει κανεις τις υποκατηγοριες ας μας πει μερικα πραματα.......ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου σιφο μπραβο....ομως τροφεους δεν βλεπω (ισως κανω και λαθος) βαλε καμια πιο κοντινη φωτο.....βαζω και μερικες απο τα δικα μου...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikele : 03-03-06 στις 21:54 |
|
|||
|
|||
![]()
Οτιδηποτε μη φυτικο ειναι απαγορευτικο για τα tropheus - ασχετως αν το τρωνε.
|
|
||||
|
||||
![]()
βαζω μερικες φωτο με τα τροφεους
Αυριο θα βάλω και άλλες καλητερες |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus species | koulio | Tanganyika | 11 | 30-12-05 15:08 |
Tropheus doboisi m/f? | tropheus | Tanganyika | 0 | 10-10-04 23:42 |
Tροφή για TROPHEUS | Vegeta | Tanganyika | 2 | 13-07-04 22:52 |
Tropheus species | HZULL | Tanganyika | 4 | 18-01-04 15:59 |
"Μπουκωμένα" Αylonacara και Tropheus moorii | HZULL | Malawi | 6 | 09-04-03 22:29 |